אני מחפשת הפעלה לפורים- לילדים

נירה63

New member
אני מחפשת הפעלה לפורים- לילדים

* לילדי פנימית יום אני רוצה להביא איזו מפעילה לסדנת יום מתוק, אשמח אם יהיו מי שיוכלו לעזור. * ארגון של אוזני המן למעון לנערות בסיכון, לפנימית יום לילדים סה"כ ביחד כמות ל- 65 ילדים ונערות. * להפעלת ילדי ביה"ס - 200 תלמידים - יש לנו תקציב, אשמח לקבל המלצה על הפעלה לפורים מוצלחת.

Tal Tal4

New member
נירה שלום- בקשר למסיבה בביה"ס

הבת שלי בעלת עבר עשיר בצופים ומציעה שכל כיתה תכין תחנת הפעלה אחת עבור יום המסיבה. אם זה מעניין אותך- אנא צרי קשר טלפוני ונדון בפרטים. לגבי יום מתוק- באיזה יום מדובר? האם זה יום לימודים ? יום חופש פורים? יום שישי? -היא תשמח לבוא אם זה לא יום לימודים.

נירה אפשר תחרות תחפושות עם

בכל כיתה תבחר התחפושות היפה ביותר. לאחר הבחירה, תהיה תחרות בין כל נציגי הכתות, ויהיו 3 זוכים, מקום ראשון, שני ושלישי, ופרסים בהתאמה. כמו כן, טחנות בכל כיתה עם משחקים היתוליים שמתאימים לפורים.

נירה63

New member
סוף סוף יש תקציב ...

וצים משהו קצת אחר, לא בשמיים אבל משהו...תחרות תחפושות יהיה , ו... ביתנים נמאס מפני שהילדים עם תחפושות וזה לפעמים יוצא לא מומלח, חשבנו על מפעיל/ה לילדים.

נירה63

New member
סוף סוף יש תקציב ...

וצים משהו קצת אחר, לא בשמיים אבל משהו...תחרות תחפושות יהיה , ו... ביתנים נמאס מפני שהילדים עם תחפושות וזה לפעמים יוצא לא מומלח, חשבנו על מפעיל/ה לילדים.

למעלה