עוד דובר על משהו שפיר. תחבקי את שחר חזק חזק בשמי ובשם גל ותעבירי לה את כל האנרגיות החיוביות שיש לנו לתת. ותעדכני כשיהיה בשירשור נפרד, כדי שלא ילך לאיבוד.
יקירה, אני מתביישת שראיתי אותך ביום חמישי והייתי כזו קולית. הייתי בטוחה שזה גידול שפיר לגמרי והניתוח יהיה קל ופשוט ובזה זה יגמר. אוי, אני כל כך מצטערת לשמוע. מחזיקה אצבעות שיעבור הכי קל שאפשר... מכירה סיפור דומה של חברים טובים של חברים שלנו (גידול מאותו הסוג בדיוק על הכיליה שהתגלה בגיל 3 חודשים) והכל הכל תקין אצל הבן שלהם. מקווה שסיפורים אופטימיים עוזרים. קבלי חיבוק וירטואלי לפחות
רציתי להגיד תודה. אני מקבלת המון מסרים של תמיכה וחיזוק והצעות עזרה. המון. זה מחמם את הלב ומרגש במידה שלא חשבתי שאני הציניקנית בגישתי הבסיסית יכולה להרגיש. לא מספיקה לענות על כמעט אף אחד מהמסרים, לצערי. גם מסיבות טכניות וגם כי קצת קשה לי. מצטערת. קוראת הכל, כמעט לא עונה. אז מנצלת את הבמה הזו לתודה כללית ואישית.
התעדכנתי. לא פשוט בכלל, אבל את נשמעת חזקה, אמיצה, יכולה להתמודד עם כל דבר שעומד בפניך. אני מאחלת לשחר את כל הבריאות שבעום והחלמה מהירה כזו שלא יישאר לה אף זיכרון לא נעים מהתקופה הזו (ובתור תינוקת וילדה מאד חולנית עם הרבה שעות בתי חולים ורופאים הכל נמחה מהזיכרון ורק ההורים זוכרים כמה היה קשה). לשחר יש הרבה מזל שישי לה אותך בתור אמא שלה שתטפל בה ותשמור עליה ותשעה הכל בשבילה. אמרת שלא הבנת איפה הדמעות אבל זה בסדר ככה אנחנו מתפקדים על אוטומט שדוחק לרגע את הרגש על מנת שהטיפול שלנו ביקרים לנו מכל יהיה הטוב ביותר ולבכות זה אח"כ וזה יהיה בכי של הקלה שהכל נגמר ואתם ושחר חוזרים הביתה בריאים ושלמים.
רק כרגע התיישבתי על המחשב מזה מספר ימים. מאחלת החלמה מהירה, שהניתוח יעבור בלי בעיות ושהסיפור יסתיים בזה. לא מבינה בנושא הזה כלום, אבל יכולה להציע כל עזרה שהיא או סתם תמיכה... חיבוק חזק לכם ולשחר.