אני מחפשת כמה ספרים ..

Space Dementia

New member
אני מחפשת כמה ספרים ..

שלום, אני מחפשת כמה ספרים שכמעט ואי אפשר כבר למצוא בחנויות ספרים. אז ככה,הספר,בעצם,ספרים זה של ד"ר סוס,אבל זאת הסידרה של הספרים הקטנים של ד"ר סוס,הם כמו סיפרונים קטנים,בנתיים יש לי רק שני ספרים מהסדרה והם: -כבר אמרתי לך פעם כמה יש לך מזל? -יאצק הצב(הזנב של יוכבד שרגיל).סדגש| הספרים שאין לי: -החשטפים. -הורטון הפיל דוגר על ביצה. אני מוסיפה תמונה של שני הספרים שיש לי. למי שיש אחד מהספרים בסדרה ומעוניין למכור\להחליף אותם שיצור איתי קשר דרך המסרים. תודה מראש.

שקמי

New member
לגבי יאצק הצב

התרגום של אבירמה גולן חוור לדעתי לעומת התרגום הקודם - המלך צב צב. זה מה שהיה לי לומר.

shlomits

New member
לא הכרתי את יאצק.. לי יש את המלך ..

האם יאצק הוא תרגום חדש? דרך אגב, המלך צבצב הוא תרגום של לאה גולדברג ולכן, עם כל הכבוד לאבירמה גולן....אני די מזדהה עם דברי קודמי. מצד שני זו יכולה להיות נאמנות לתרגומים ישנים (בסגנון הפולמוס על תרגום "שר הטבעות"..

Space Dementia

New member
../images/Emo9.gif

אתה מוכן למכור את הספר הזה ? בכל(כמעט
)סכום שידרש!

Danial***

New member
בקשר למלך צב צב

ראיתי אותו למכירה בFINDABOOK. משום מה, אני לא מצליחה לצרף קישור אבל את יכולה להכנס לאתר ולחפש "צב" ובטוח תמצאי את זה.

korinalir

New member
מנצלת שרשור על ד"ר סוס

ברשותי מספר רב של ספרי ד"ר סוס באנגלית בינהם the cat in the hat the cat in the hat comes back green eggs and ham are you my mother fox in socks oh say can you say ועוד...לכל המעונין

niritcat

New member
שלום לך, שלחתי לך מסר בעניין

ואני מאוד מעוניינת, בתנאי שאלו ספרים במצב טוב.

niritcat

New member
אולי יש אצלי תקלה

בכל מקרה, אני מעוניינת בספרים של דר´ סוס, אם הם במצב טוב. אם כן, אשמח לקבל רשימה של הספרים ומחירים, במסר. תודה!

למעלה