אני מחפשת מידע מארכיון קיבוץ נאות מרדכי על חברי הקיבוץ שבאו בשנת 1956 לקיבוץ מעיין צבי

לא היה לי קשר עם האבא הביולוגי שלי כל חיי. אני יודעת שהוא היה חבר נאות מרדכי והוא וכמה מחבריו נשלחו בשנת 1956 לעזור כמה חודשים לקיבוץ מעיין צבי.
אשמח אם מישהי.ו יכולים לעזור לי למצוא פרטים. אורית שרון, טבעון

שרי סילבר

Active member
שלום אורית,

האם ניסית לפנות לארכיונים של הקיבוצים נאות מרדכי ומעיין צבי?

שלום שרי, תודה על תשובתך ואודה לך אם תכתבי לי כיצד ולמי כדאי לי לפנות שם. אורית

שרי סילבר

Active member
איני מכירה איש בקיבוצים הללו. פשוט חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר של קיבוץ נאות-מרדכי: קיבוץ נאות-מרדכי

בחיפוש באתר אפשר לגלות שיש בקיבוץ ארכיון. בתחתית-הדף של המידע אודות הארכיון יש מספרי-טלפון וכתובת דוא"ל ליצירת-קשר עם הארכיון:
קיבוץ נאות-מרדכי - ארכיון

באופן דומה את יכולה לחפש מידע ביחס למעיין צבי. איני רואה שיש להם אתר רשמי, אבל מהויקיפדיה עולה שיש להם אתר של הקהילה, אולי אפשר להתעניין אצלם. ככלל, חיפוש בגוגל יכול להניב עוד מידע ואפילו תמונות. נסי לחפש גם ע"פ השם של אביך בגרשיים (שם פרטי ושם משפחה וגם להפך, שם משפחה ושם פרטי), אולי יצוץ משהו. בכול מקרה הייתי מתחילה עם פנייה לקיבוץ נאות מרדכי.

|בהצלחה|
שרי

mיטלמן

Well-known member
איני מכירה איש בקיבוצים הללו. פשוט חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר של קיבוץ נאות-מרדכי: קיבוץ נאות-מרדכי

בחיפוש באתר אפשר לגלות שיש בקיבוץ ארכיון. בתחתית-הדף של המידע אודות הארכיון יש מספרי-טלפון וכתובת דוא"ל ליצירת-קשר עם הארכיון:
קיבוץ נאות-מרדכי - ארכיון

באופן דומה את יכולה לחפש מידע ביחס למעיין צבי. איני רואה שיש להם אתר רשמי, אבל מהויקיפדיה עולה שיש להם אתר של הקהילה, אולי אפשר להתעניין אצלם. ככלל, חיפוש בגוגל יכול להניב עוד מידע ואפילו תמונות. נסי לחפש גם ע"פ השם של אביך בגרשיים (שם פרטי ושם משפחה וגם להפך, שם משפחה ושם פרטי), אולי יצוץ משהו. בכול מקרה הייתי מתחילה עם פנייה לקיבוץ נאות מרדכי.

|בהצלחה|
שרי
למעין צבי יש חשבון פייסבוק,
יתכן וצריך להיות חבר בדף כדי לכתוב בו,
מציעה לכתוב הודעה לאחד האנשים הפעילים בחשבון, או לכמה מהם
בהצלחה.

למעלה