אני מחפשת מידע על "יהל" באוניברסיטה

אני ענת

New member
אני מחפשת מידע על "יהל" באוניברסיטה

מרכז תמיכה ללקויי למידה. אשמח לשמוע למי שיש ניסיון עם המרכז. אני לקויית למידה ועד עכשיו לא פניתי לבקשת עזרה ועכשיו מתלבטת... זקוקה לשמוע ממקור ראשון אם לא רוצים לענות בפורום - אשמח למסר אישי תודה

יאיר B

New member
אם את לקויית למידה - כדאי ללכת ליעוץ אצלם

הם נמצאים בבניין ברזיל (חינוך) בקומה -1 (מהצד שני של המסדרות למעבדות המחשבים). למזכירה קוראים רוחמה (מאוד נחמדה). תצטרכי לעבור אבחון אצלם (לא זול במיוחד אגב, אבחונים אחרים לא תופסים). לאחר פיענוח האבחון מוציאים מכתב לדיקנאט הסטודנטים על ההקלות שהתלמיד זכאי להם (אם מוצאים בעיות אצלו). הדיקנט מעביר לחוגים. יש חסינות מלאה על האבחון - לא מועבר לשום גורם בתוך האוניברסיטה (הדיקנט לא מקבל הסבר לגבי למה מומלצים ההקלות). אחר כך אפשר להמשיך לעבוד איתם (יש שירותים שהמרכז נותן כמו שירותי חונכות, פגישות עם יועצות הפקולטות - לכל פקולטה יש יועצת שמולה עובדים - חדר טכנולוגיה המכיל מחשבים עם תוכנות יעודיות ללקויי למידה + צוות שעוזר בבעיות מחשבים, סדנאות שונות שמועברות). העלות הבסיסית של סל בסיס לשנה היא 450 ש"ח. מציע לקפוץ לדבר עם רומה (המזכירה) בתור התחלה. אם יש שאלות פרטניות, את מוזמנת לשאול (או לשלוח מסר/מייל, יש לי ניסיון איתם של כ-5 שנים בערך).

robinebony

New member
יה"ל נמצא בקומה 2 ולא 1

חוץ מזה זה מקום מדהים. אני לקויית למידה ויה"ל הוא אחד המקומות השפויים באוניברסיטה. דרך אגב - האבחון לא כזה יקר יחסית לאבחונים פרטיים או למכונים אחרים (הוא אפילו דיי זול יחסית) והוא תקף לכל שנות הלימודים שלך באוניבסיטת חיפה. גם אני מצטרפת להמלצת יאיר לקפוץ לרוחמה (א-ה 11:00-13:00) ולדבר איתה, היא תלווה ותדריך אותך בכל התהליך. בהצלחה!

TheBigBrother

New member
אם אני עושה קצת עיניים לרוחמה

יש מצב להתארגן דרכה על ריטלין 40 ?

amitk80

New member
אני יכול לדבר עם מישהו שיש לו אספקה

גם מבלי שתעשה לה עיניים לבחורות.
כמה אתה מוכן לשלם? זה הכל ענין של מחיר אחי... אה, כמובן שזה צריך להיות לא בירוקים אלא ביורו.. שבוע טוב,

ranny1208

New member
יהל

את יכולה לפנות אליהם יש שם צוות מקצועי וחביב, להזיק זה לא יכול. בהצלחה.

אני ענת

New member
תודה לכל המשיבים

אלך מחר לראות את רוחמה ואני מקווה לטוב. אני מודה שאין לי מושג איך אממן את אבחון הנוסף יש לי אבחון שעשיתי במכללה בתואר הראשון לפני ארבע שנים אולי יסכימו להשתמש בו. בכל אופן שוב תודה ושבוע טוב

למעלה