אני מחפשת מענה הומופאטי

ללי26

New member
אני מחפשת מענה הומופאטי

לפטרת ציפורניים. הציע לי רופא העור לקחת תרופות שידוע לי שמסכנות את הכבד ואני מחפשת טיפול יעיל ופחות מסוכן. מישהו יודע להמליץ?

פטרת בצפרניים והומיאופתיה

שלום לך. הומיאופתיה אינה מטפלת בפטרת כמו שהיא לא מטפלת במיגרנה. היא מטפלת בבני אדם שיש להם את זה. האדם בא בחשיבות קודמת לפטרת. התרופות הקונבנציונאלית שהוצעו לך אכן מסוכנות והשפעתן רחבת טווח, לא ניראה לי שרק בגלל צפרניים יפות כדאי לקצר או לפגוע באיכות החיים. אבל יש שיחשבו אחרת. ישנם תכשירים חיצוניים כמו לק מסויים או משחות חיצוניות שמהותן ריכוך והמסת הציפורן הבעייתית. את אלה ניתן להשיג בבתי מרקחת טבעיים, אבל זו רפואה ללא שם ובוודאי שאינה הומיאופתיה ! אפשרות נוספת להשתמש באקונומיקה נקודתית עם תמיסת פרופוליס שמחטאת את המקום. צריך לשייף, לנקות ולגזור. כל הנ"ל חיצוניים ואינם טיפולים הומיאופתיים. ההומיאופת היה אומר לך שמשהו במנגנונים הפנימיים שלך השתבש ומערכת החיסון אינה יודעת לתת מענה הולם, לכן נוצרה אצלך נקודת תורפה והתוצאה היא הפטרת. זה כמו שכוחות המשמר נטשו את האיזור והפקירו אותו לידי אוייב. יש סכנה שבמידה ותסירי את נקודת התורפה, המחלה תעבור להתבטא במישור אחר וחשוב יותר לקיום ולאיכות החיים. ופטרת בצפורניים היא סימן לחולי פנימי. היא אומנם קטנה וזניחה אבל היא שם. אני משוכנע שיש עוד עיניינים שמפריעים לך ברמה כזו או אחרת אלא שתשומת הלב שלך לא נתונה להם, הם החשובים יותר והפטרת מהווה חלק מכל הפאזל, ולמעשה המחיר הנמוך ביותר שאת משלמת. הרבה אנשים היו מתחלפים איתך. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

gui1

New member
לא הומאופטית אבל 100 טבעית

לחברת עשבי קדם יש תכשיר הנקרא "ציפורי" הוא מעולה לפטרת בציפורן .יש להקפיד מאד על ההוראות א ין צורך להוריד את הציפורן והתכשיר ממית דרך הציפורן אך לא פוגע בה ובטח שאינו מזיק לגוף אקונומיקה יעילה אבל לא בכל המקרים אז אולי שווה להתחיל ממנה ואז אם הפטריה עדיין בעינה אפשר לתוקפה מחזית אחרת תנסי להיכנס לאתר שלהם ותזמניני מהם בהצלחה ואל תשכחי להתייחס גם לנפש והומהופטיה היא בהחלט מענה נעים .

אלישוע, שאלה

האם מומלץ להשתמש במוצר כזה כמו שGUI ממליצה, בזמן טיפול הומיאופתי או שדין תרופה טיבעית כדין תרופה כימית? תודה

פתאום אני נזכרת

שבאחד מימות השבוע שעבר, ספר לי איש קרוב שהפטריות ברגליים מהם סבל שנים(!!) נעלמו כלא היו. שאלתי: איך? ענה: את שוכחת שאני בטיפול הומיאופתי. חייכתי. אשריך איש יקר!

שבוע טוב דנה.

קורה. אך בד"כ התופעה עקשנית מאוד ולא ניתנת לשינוי מהיר, אם בכלל. ישנם מצבים קלים יחסית שכן ניתנים לשינוי, בעיקר כאשר יש דינמיקה של הטבה והחמרה ספונטניים של הסימפטומים. ברמת העיקרון, כאשר כוח החיים נוטש עמדה זה כאילו שהאיבר מת. כאשר יש מוות רקמתי לא יכול להיווצר ריפוי, אין שם חיים ואין עם מה לעבוד. פטריה בצפרניים דינה כזה, כוח החיים נטש את העמדה.

השבח לאל

יש להסתכל על כל התמונה ולא רק על הצפרניים. הטבה בצפרניים לא אומרת בהכרח שיש ריפוי של האדם. אני מקווה בשבילו שזה ריפוי כללי ולא סימפטומטי.

noati

New member
אז לפטרת ציפורניים אין סיכוי להרפא?

או יותר נכון לסובלים ממנה? לעולם ישארו הפטריות שם? ואם מדובר בילדים, יש להם סיכוי? ומה עם הסבוראה.פזוריאזיס,אסטמה של העור? האם כל אלה מתחת לאותה קטגוריה? הן מחלות עור עקשניות מאוד לא? שבוע טוב פורום

כל מחלה או נגע שיש בו דינמיקה

שמראה על הטבה ספונטנית או החמרה ספונטנית מוחשת אומרת שיש שם כוח חיים ולכן הם ניתנים לשינוי אפילו אם הן עקשניות. זה ענין של זמן ובחירה נכונה של רמדי. פטרת צפרניים מנסיוני, כיוונה הוא אחד וניווני, אבל כפי שאת רואה גם בה לעיתים יש שינויים. גם אני עצמי ראיתי שינויים חיוביים בפטרת צפרניים, לא רבים.

סימפטום דינמי =

שיש בו נוכחות של כוח החיים, מה הכוונה : - טחורים למשל, אם הם מדממים, כואבים, נכנסים ויוצאים לחילופין. - מיגרנה יומיומית בעלת מאפיינים מיוחדים כגון - כאב ברקה שמאלית שמתחיל בבוקר עם פקיחת העיניים, ומחמיר עם הצעדים הראשונים. מוקל ממשקה חם. - עצירות כרונית שמלווה בדחף ליציאה ללא הועיל, כאשר יש יציאה אופייה שילשולי. - שקדים מוגדלים באופן כרוני עם נטיה להדלק. ועוד כהנה וכהנה אינספור דוגמאות שמעידות על מיוחדות ודינמיקה. זו ההוכחה לכך שיש כוח חיים שמנהל מאבק. היפכו את הכל ותיראו מצב חסר סיכוי. למשל סימפטומים מבניים במצב של תקיעות כגון פוליפים, שקדים מוגדלים, אדנואידים וכו', רק ניתוח ישנה. ובמקרה כזה לא יקרה נזק לכלל המערכות משום שהחזית כבר נינטשה, כוח החיים ויתר עליה. נדיר להבחין בדינמיקה כזו בסימפטום כמו פטרת בציפרניים כי השינויים הם מבניים, גרמיים, איטיים ועקשניים. מאחר וכך אין אפשרות לאתר רמדי על פי הגישה של ההומיאופתיה הקלאסית. על כן הרמדי תיבחר על סמך סימפטומים ומאפיינים אחרים שמייצגים את מחלתו של האדם, ויהיה מקורם אשר יהיה, פיזיים או רוחניים. כאשר הרמדי הומיאופתית למחלה יתחולל תהליך של הבראה. אין זה אומר שהפטרת תכחד, יתכן שלא, ואז זה יהיה התשלום הנמוך ביותר שיש לו לאדם לשלם עבור קיום מאוזן יחסית. שהמאבק יתנהל למטה בקצות כפות הרגליים ( ידיים זה כבר בעייתי הרבה יותר ) והרחק ממרכזי החיים הקריטיים. הומיאופתיה, תופסת קצת משונה, אבל ככה הגוף פועל. מאחוריו יש שכל שמנהל את מהלכי הדברים. ככה הניסיון לימד ועודו.

למעלה