אני מחפשת מערכת-יחסים זוגית

קורל87

New member
אני מחפשת מערכת-יחסים זוגית ../images/Emo23.gif

אני בת 30 ושישה חודשים. אני גבוהה (1.73). נראית טוב. ומתקשה למצוא התאמה בזוגיות. כמהה לקשר רציני שמבוסס על תקשורת, פתיחות, כנות, יושר, משיכה ואהבה הדדית. ההתמודדות איתי היא שאני קצת חסרת ביטחון בתחום הזוגיות ספציפי. אז אני צריכה בן-זוג שיכיל ויבין את התכונה הזאת שלי למרות שאני עובדת על להשתפר.

aman2391

New member
היי קורל

קודם כל, אני מאחל לך שתמצאי את מה שאת מבקשת, בנוסף, יש לי כמה שאלות אלייך: האם קורה לך מידי פעם שבחורים מתחילים איתך? אם כן, מה את עושה בנידון? איפה עוד את מנסה להכיר מעבר לאינטרנט? איך החוסר ביטחון שלך בא לידי ביטוי בהקשר של נושא הזוגיות?

קורל87

New member
תשובות לשאלותיך

מעט מאוד בחורים מתחילים איתי בסיטואציות חברתיות. דרך ההכרות שלי היא באתרי הכרויות ושידוך על-ידי משפחה וחברות. חוסר הביטחון שלי בא לידי ביטוי בדימוי העצמי שלי.

aman2391

New member
יש לי כמה הצעות בשבילך

תנסי להרחיב באופן משמעותי את מעגל ההכרויות שלך, זאת אומרת, תקחי דף ועט ופשוט תכתבי לך מה עוד את יכולה לעשות בשביל להרחיב את האופציות להכיר בחורים תחשבי לדוגמא איפה את יכולה להכיר - לפי תחומי העניין שלך - לדוגמא: להרשם לחוג במשהו שאת אוהבת... אגב, כשה"מעט" בחורים מתחילים איתך - איך הם בדיוק מתחילים איתך? מה הם אומרים לך? מה זה נחשב "להתחיל" בשבילך? אולי יש חלק שמנסים ליזום איתך היכרות ואת לא מחשיבה את זה כ"יוזמה להיכרות" - יכול להיות?

sani48

New member
קורל87

מה שלומך? אני חייב לציין שההודעה שלך קצת מדאיגה אותי,זה שאת מודעת לזה שיש לך בעיה של ביטחון עצמי זה מצוין,אבל את לא צריכה להודיע על זה מראש לאף אחד,כי אז מה שיכול לקרות אנשים יראו שיש לך בעיה של ביטחון ואת בודדה גם,אז יכולים לנצל את חולשתך,ואז תימשכי אליך אנשים לא אמיתים,לכן מה שאני מציע לך,לפני שאת מנסה ביכלל להכיר אנשים, את חייבת להיתחזק,ולהעלות לעצמך את הביטחון,ותישתדלי שאת מכירה מישהו להיתנהג בטבעיות ולא לחשוש מכלום,תפקחי רק את העינים ותישתדלי לראות עם מי את מדברת,על תמהרי להיקשר יותר מדי,אבל הכי חשוב שתיתחזקי ותעריכי את עצמך. ורק אחרי זה יעריכו אותך ויכלו להכיר את מי שאת באמת. זה שאת מבקשת מראש שיבינו שאת קצת חסרת ביטחון זה הכי גרוע,ואת בעצם גורמת לבן אדם שאמור להכיר אותך להעריך אותך פחות עוד לפני שהכרתם ביכלל,אז חבל מאוד,תשני גישה ,ואם תצטרכי משהו תגידי. בהצלחה.

קורל87

New member
מסכימה עם כל אחד מכם ../images/Emo13.gif

לקחתי מכל אחד מכם את מה שמתאים לי. אכן יש צדק בדבריכם בנוגע לחשיפת חוסר הביטחון שלי בפני החצי השני. ואכן אני מתקשה לדעת מתי גבר מתחיל איתי. לקחתי לתשומת ליבי. תודה.

מסכימה עם הנאמר לפניי

ומוסיפה- זו כמו מדורה שמבעירה את עצמה כל פעם מחדש. הצעה התחלתית- נסי לשנות את בן הזוג שאת מחפשת, במקום לחפש מי שיידע להכיל את חוסר הביטחון שלך, נסי להגדיר מה יש באותו בן זוג עתידי שיגרום לך להרגיש בטוחה בעצמך. מה דעתך?

shoni1977

New member
שלום קורל:)

אומרים שגיל 30 זה הגיל הכי יפה:) אני מבינה אותך שזה לא קל הענין גם אני הייתי שם.. השאלה שלי איפה את מחפשת בדיוק בן זוג? אתר הכריות? כשאת אומרת שאת מריגשה חוסר ביטחון, איפה זה מתבטא? במה? מראה חיצוני, או בדיבור שלך איתם? התרגשות? תהיי קצת יותר ספציפית:) אני מקווה שתמצאי את בן זוגך..

gooil1

New member
פרחים תל אביב

see flowers חנות פרחים מבצעת משלוחי פרחים תל אביב. משלוח פרחים תל אביב יגיע תוך 3 שעות אלא אם כן מזמין הפרחים או לחילופין מקבל הפרחים מבקש אחרת. see flowers מבצעת גם שירות משלוחי פרחים בזמן קצר יותר במקרים בהם יש צורך ומפעילה שרות "אישור הגעת המשלוח" על כן אתה כלקוח תקבל אישור טלפוני/sms בעת מסירת הזר פרחים למקבל. אנו ב- see flowers מאמינם שאם ניתן לך הלקוח חוויה מדהימה תישאר בחוג הלקוחות שלנו, על כן אנו ב - see flowers עובדים מכל הלב על מנת לספק לך את השרות הטוב ביותר. משלוחי פרחים תל אביב יוצאים ברכב ממוזג תוך הקפדה ומתן דגש על שלמות הזר פרחים, ניתן להוסיף למשלוח הפרחים יין, שוקולד, כרטיסי ברכה, ואזות ועוד... כמו כן ניתן לבצע משלוח של סידורי פרחים בשלל סגנונות עם ואזות, אלמנטים נוספים ועוד... פרחים הם מתנה נפלאה המתאימים לכל אירוע, ימי הולדת, יום נישואים, עבודה חדשה ושלל אירועים משמחים. ניתן לעצב זרי פרחים ו - סידורי פרחים לפי טעמך האישי. להזמנת משלוחי פרחים תל אביב ניתן להתקשר לטלפון 55 70 55 1700 במקרים מיוחדים ניתן להתקשר לטלפון נייד 052-3430833 see flowers מבצעת משלוחי פרחים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע (24/7) בכדי שאת/ה תוכל להפתיע את מי שאת/ה רוצה בכל שעה .

danabla

New member
../images/Emo140.gifהצעה

אני לומדת באוניברסיטת חיפה ושמעתי שיש סדנה שמתקיימת במרכז הקליני באוניברסיטה... סדנה בנושא זוגיות למי שמתקשה ליצור או לשמר מערכת זוגית אוהבת ויציבה. אולי זה יעזור מבחינת שיפור המודעות שלך לדברים שמקשים עליך ליצור קשרים. זה בימי שישי מה2/1/09. אני כנראה הולכת לזה, לפי הפירסום זה נראה ממש מעניין וטוב. הלינק לאתר שלהם לעוד מידע - http://hw.haifa.ac.il/clinicalcenter/hebrew/sadnaot.htm#זוגיות_–_בחירה_או_גורל בכל מקרה אני מקווה שתצליחי למצוא מה שאת מחפשת....

הצעה נוספת

אולי תכירי גברים על מנת להכיר ואז פתאום זה יקרה לכם בלי להתכוון תגלו שטוב לכם ביחד לי זה קרה לא פעם. בהצלחה

למעלה