אני מחפשת מקום לאכול בו סטייק אנטריקוט משובח

אני מחפשת מקום לאכול בו סטייק אנטריקוט משובח

סטייק איכותי באמת! לצערי נפלתי כבר כמה פעמים על סטיקים לא טובים במקומות יקרים. אשמח להמלצות. תודה מראש, אורית.

bigjack

New member
מסעדת עד העצם בהרצליה

או באירפורט סיטי ליד נתב'ג. זו המלצה שלי אבל שווה להיכנס לאתר rest ולראות המלצות על מסעדות בשר. גם בבלאק סטיר בהרצליה מאד נהנתי מהבשרים... וקיבלתי המון המלצות חמות על פורטרהאוס שליד תל מונד וקדימה.

ואלה מסעדת עד העצם מה זה ותיקה, היא עדיין

שומרת על האיכות שלה? מזמן לא הייתי שם.... ובאמת כדאי להסתמך על ההמלצות של אתר rest?

bigjack

New member
עד העצם עדיין חיה ובועטת כמו שצריך

בפעם האחרונה מאד נהנתי שם....והפעם הראשונה שלי בעד העצם היתה לפני כמעט 20 שנה. ועל ההמלצות של rest ? וואלה לרוב אפשר אבל צריך לקרוא הכל כי יש על בטוח הרבה המלצות מושתלות ומפוברקות....אבל אפשר לקרוא בין השורות. ברור שעדיף תמיד לקבל המלצה ממקור ראשון אבל גם זה יכול להוביל לנפילה כי הטעמים של כולנו שונים...ומה היהיה חוויה קולינרית לאחד יכול להיות נפילה עבור השני.

טוב לדעת....

גם אני הייתי שם לפני מיליון שנה ומה שזכור לי יותר מהכל זו חלת הבצל...(-: זהו שאני מחפשת המלצות ממקור ראשון אבל צודק אתה שלכל אחד טעמו הוא אבל אני מאמינה שלמי שיש טעם טוב יכול לאמר אם האוכל הוא טוב אם לא, לגבי טעמו האישי, זה כבר משהו אחר....

bigjack

New member
באמת חלת הבצל היא מנת דגל שם

וגם יש להם מנה של קליפות תפוחי אדמה שרופות מוקרמות .... הבאת לי את החשק לחזור לביקור שם

זה לא כל כך טעים. זה הקרום של תפוח האדמה

ממולא בגבינה מותכת ועם קצת בייקון למעלה. נורא שמן לטעמי.

משה רון

New member
כדאי לבדוק בפורום ביקורת מסעדות בתפוז

הביקורות שם יותר ענייניות ואמינות בעיני מאתר rest.בעד העצם אפשר לאכול אנטריקוט טוב אין ספק.

אנחנו אכלנו בסניף באייפורט סיטי לא מזמן

ואכן היה טעים ומשובח (למרות ששנינו לא הזמנו אנטרקוט, כך שאני לא יכולה להעיד עליו). ובשר טעים אכלנו גם במו ומו ברחובות.

chopi

New member
סטיקיית הבוקרים הנועזים

נמצאת בכניסה הדרומית של חיפה מעבר לכביש של קניון חיפה בתחנת דלק פז הסטיקייה בסגנון המערב הפרועה (אוכלים בוטנים וזורקים קליפות על הריצפה כמו פעם) מנה מומלצת : מנה של 65 ש"ח אנטריקוט 400 גרם מידיום , רוטב שמנת פטריות, צ'ימיצ'ורי,חרדל, עם תפודים של פעם מנה ראשונה אפשר סלט, שתיה , יש גם מגוון אחרונות מצויינות אפשר לצאת עם 100 ש"ח לאדם (הכל תלוי בטיפ)

מסעדת אנג'ל בנווה צדק

מקום מדהים עם בשר טוב באמת. קצת יקר אבל ממש שווה לאירוע מיוחד. אני אמנם אכלתי שם רק פעם אחת אבל היה מדהים. תמי

משה רון

New member
NG בשר בנווה צדק

ולא יקר יחסית לגודל המנות.המנה המומלצת פורטרהאוס סטייק,מנה מצויינת שמספיקה לשני אנשים.

אדום שרותי גריל סטייק איכותי לעשות בבית

לא מזמן התחילו להיות במכולות מיובא מארגנטינה

כקרניבור אמיתי - אין על NG

זכה לכינוי (ממני) "מקדש הבשרים". פשוט מסעדה על טהרת הבשר - מנות מעולות! שווה כל שקל אפ שהם יקרים.

למעלה