ועוד יותר קל
את הקמח, המלח והחמאה (אישית הייתי מוותרת על הסוכר), מניחים במעבד מזון, ומערבלים, בעזרת להב הפלדה, רק עד שהחמאה ``נעלמת`` והתערובת דומה יותר לפירורי לחם. מעבירים לקערה, מוסיפים 3 כפות מים קרים מאוד ומשתדלים לא ללוש יותר מידי. את הבצק מעצבים לכדור, משטחים ועוטפים בניילון נצמד. מניחים במקרר למשך 30 דקות, כדי שלא יתכווץ במהלך האפייה. אפשר להמיר מחצית מכמות החמאה במרגרינה- כדי שהבצק יהיה פריך יותר, ולהעשיר את תוספת המים בחלמון ביצה. מה שחשוב בוא להקפיד על תנאים ``קרים``ץ שהחמאה והמים יהיו קרים, שפעולת מעבד המזון לא לחמם אותם יותר מידי, שמשטח הלישה או הרידוד יהיה משיש ושהבצק ינוח כמו שצריך במקרר. בהצלחה