אני מחפשת עבודה בארה"ב ב2 תחומים

• פותח הנושא mag2
  • פורסם בתאריך

mag2

New member
אני מחפשת עבודה בארה"ב ב2 תחומים

האחת מורה לשפות זרות צרפתית ו או עברית או מחשבים, והשני מעצבת אתרים באינטרנט. האם יש למקצועות שלי ביקוש? איך אוכל למצוע עבודה מפה?

Taliy

New member
יש עבודות כמורה לעיברית

ויש לזה גם ויזה מיוחדת, אבל זה מאוחר מידי השנה. כל האירגונים היהודים (jcc) למינהם יכולים לעזור למצוא מקום כמורה בביה"ס לעיברית (פשוט תחפשי לפי מקומות מועדפים את הJCC שלהם וצרי איתם קשר במייל). בקשר לבניית אתרים תצטרכי לחפש באינטרנט, ב-dice וכל האתרים של איתור מקומות עבודה. בהצלחה

miki49

New member
יש לך אתרים שאת יכולה לעזור לי?

אם אשלח קורות חיים באימייל באינטרנט זה יעזור?

roy269

New member
השגת עבודה מהארץ

במקצוע ההוראה כמעט ובלתי אפשרי אלא אם כן יש לך גישה ישירה והיכרות אישית עם מציע העבודה. בדר"כ הסידור לשנה"ל מתחיל במרץ - אפריל בתי"ס יעדיפו להתעסק עם הקיים בשוק המקומי מאשר להסתמך על ציפור על העץ הנמצאת בארץ עם כל המשתמע מהסיכוי שהנ"ל החליטה ברגע האחרון שלא להגיע מנסיבות שלא תלויות בה. ההיצע של המורות בפוטנציה, וכל דוברת עברית הופכת כאן למורה רב מהמשרות הפנויות.

miki49

New member
ומי שיש לה תואר ראשון ותעודת הוראה

מהארץ ומגיעה מפה? יש לי חברה שנסעה השנה לארה"ב? העבודה סודרה לה מפה

Taliy

New member
תחפשי בגוגל אתרים לחיפוש עבודה

לפי האיזור שאליו תגיעי.

efrat100

New member
הנה כמה קישורים

קודם כל קישור למציאת JCC - לדעתי כדאי לך פשוט להרים טלפון למנהל/ת של בית הספר היהודי באזורים שאת מעוניינת בהם ולדבר איתם. בניגוד למה שנאמר כאן אני חושבת שבחורה עם תעודת הוראה בהחלט תהיה מצרך מבוקש, כל הישראלים עובדים כאן כי פשוט אין מספיק מורים מנוסים שיכולים ללמד עברית. שיקאגו, ניו יורק ולוס אנג´לס נחשבים המרכזים היהודיים הגדולים, אבל אולי כדאי לך לחפש גם במקומות יותר קטנים. דבר שני, אני מצרפת לך את העמוד של חיפוש עבודה מהאתר שלי, אמנם חלק מהדברים מיועדים רק לאוסטין, אבל כל הקישורים של פרסום קורות חיים וכו´ הם כלל אמריקאים. שיהיה בהצלחה. אפרת

miki49

New member
תודה אפרת על הכתובות

כרגע אני עדיין לא הספקתי לעיין בכתובת המצורפת מאיפה את אפרת? איפה זה אוסטין?

miki49

New member
הענין הוא כרגע אני עדיין בארץ ובמיד

ובמידה ואמצע עבודה זה כרוך בתהליך מעבר לארה"ב והעברת המשפחה הבעל והילדים זה לא רק אני אני מחפשת לשנת הלימודים הבאה האם זה מוקדם עכשיו?

למעלה