אני מחפשת עבודה

pianist

New member
אני מחפשת עבודה

טוב, אז כמו רוב בני הנוער שיצאו עכשיו לחופש גם אני מחפשת עבודה. שאלתי בערך בכל מקום אפשרי בחנויות ומסעדות ולא מצאתי. אני מנגנת הרבה שנים בפסנתר בעיקר מוסיקה קלאסית וקיוויתי שאולי מישהו כאן מכיר מקום כלשהו שאני אוכל לעבוד בו בתור פסנתרנית.

tommy walker

New member
הצעה.....

הצעה נחמדה.... לא מחייבת... ברמת גן קיים בי"ס לאומנויות הבמה שנקרא בית צבי. במהלך השבועות הקרובים על כל תלמידי השנה הראשונה והשניה (כמות של יותר מ-120 איש) להכין שיר לתחרות מלגות שמתקיימת בסוף השנה במהלך טקס הסיום. השיר אמור בד"כ להיות מתוך מחזמר אך גם אופציות נחמדות אחרות מתקבלות. כל תלמיד שמבצע שיר חייב מלווה בפסנתר שאותו כל אחד לוקח לפי ראות עינייו ועל חשבונו. ישנם מספר מלווים קבועים ומנוסים שבד"כ ידוע שניתן לפנות אליהם בנושא. הצ´אנס שלך להשתחל לעניין הוא אם תדרשי סכום כסף מעט נמוך יותר מהם (הסכומים שהרוב דורשים הם סביב 50-80 ש"ח לחזרה\הופעה בתחרות עצמה) אני יכול להציע לך כבר ביום ראשון הקרוב לגשת פיזית לבית צבי,שועלי שמשון 2 ר"ג (מעל תאטרון רמת גן) ולתלות שם מודעה ואפילו לא להתבייש ולפנות אישית לאנשים שמסתובבים בקפיטריה כי תמיד יש כאלה שמחפשים עדיין מלווה בפסנתר ועוד לא יודעים מה לעשות, או מכירים כאלה שמחפשים. אז את מוזמנת לנסות את האופציה הזאת. ואת גם מוזמנת להגיד לי מה החלטת ואם כן אז איך היה... :) ביי ביי בינתיים

למעלה