אני מחפשת עבודה

מעיןבר

New member
אני מחפשת עבודה

אז אם אתן שומעות על משרה חלקית (בכל שעות היממה/ימות השבוע) שמתאימה למישהי עם ניסיון הן בעבודת אדמיניסטרציה והן במתן שירות, רצוי באיזור רחובות או באיזור ר"ג/גבעתיים - אני הכתובת. זהו, הגענו לתחתית התחתיות ואין לי ברירה.

נטע 123

New member
מעין, חשבת אולי

להעביר קורסים באוניברסיטה הפתוחה או במכללות? אחותי בזמנו העבירה קורסים בפתוחה. זה בשעות גמישות וכסף נחמד..

מעיןבר

New member
איך היא הגיעה לשם?

תוכלי לברר לי עוד קצת פרטים? תודה

נטע 123

New member
פשוט להרים טלפון

לאוניברסיטה הפתוחה ולברר איתם (03-6460460 ממה שידוע לי). ככל הידוע לי זה משרות גמישות מאוד. שווה בירור
! (אני אוטוטו באותה בעיה של חיפוש עבודה
. נעמה בת חודש וחצי ועוד מעט אצטרך להתחיל לחפש. קל זה לא יהיה... גם אני אקדמאית אבל ללא ניסיון פרקטי בתחום שלי וזה סיוט בשוק העבודה של היום..)

נטע 123

New member
ועוד הצעה

אם יש לך רקע בנושא, לתת עזרה לסטודנטים באוניברסיטה בעבודות שלהם בסטטיסטיקה. משלמים בזה כסף מעולה...

T noki

New member
מעין - מה עם תרגולים?

הבנתי שאת בתואר שני. אין אפשרות? גם לא במקומות אקדמיים אחרים כמו מכללות? השכר מצוין שם.

T noki

New member
כנראה פספסתי את מה שכתבת...

(לא ברור לי איך). אבל אני מניחה שזה לא רלבנטי ואנשים אחרים כבר תפסו את המשרות של התרגול? תלוי באיזה תחום את. תרגולים במקומות אחרים בד"כ לא נהוג לתת למישהו מחוץ למוסד האקדמי אלא אם כן הם מאד לחוצים ואין להם אנשים, מה שבד"כ לא קורה. מה שאת כן יכולה זה לנסות ללמד במכללה אקדמית. פשוט תתקשרי, תציגי את עצמך ותשאלי אם יש להם משרה. אם יש לך נסיון רלבנטי - תציגי אותו. אני העברתי למשל קורס למזכירות רפואיות - אחלה כסף, נהניתי מכל רגע של עבודה, לא בגלל הכסף. פשוט נהניתי ללמד. יש הרבה מכללות באיזור שלך - תנסי. זה שווה.

T noki

New member
עכשיו קראתי את השרשור המדובר../images/Emo10.gif

ממש לא ברור לי איך עושים דבר כזה? בטכניון למשל אין בכלל בעיה של תקנים, ובכלל אם מסטרנט מתחיל תואר אז אין מצב שלא יהיה לו תקן עד סוף התואר. חוץ מזה, בעיני יש הבדל בין לא לתת למישהו תקן, ובין לקחת אותו ממנו כאשר כבר יש לו תקן... ומה הקטע שאת צריכה לשלם שכר לימוד מלא? זה ממש לא ברור לי איך האוניברסיטה שלך עושה דבר כזה, לפחות מימון מסוים. את הרי חוקרת בשבילם, לא רק בשבילך. עוד הצעות: 1. שיעורים פרטיים - לסטודנטים לתואר ראשון מתחתייך 2. להשיג מלגות נוספות - כשהייתי באוניברסיטה הייתי מלכת המלגות. בשנה הראשונה שלי מימנתי הכל ממלגות שהצלחתי להשיג. אמנם בתואר שני זה יותר קשה, אבל צריך לנסות בכל מקום אפשרי, ועכשיו זה הזמן לפני אוקטובר. האם יש לך סבא וסבתא ילידי גרמניה שעלו אחרי 1933 ? אם כן, יש אחלה מלגה. תפני אלי במסר אם זה רלבנטי. אפשר לנסות - מלגות שמעודדות נשים לתארים מתקדמים, למיטב זכרוני יש מלגות של נעמ"ת, ויצ"ו, (בעיקר אם התזה שלך קשורה איכשהו למעמד האישה), מלגות של האוניברסיטה עצמה, של העיריה שבה את גרה, מועדון רוטרי בעיר, כמעט לכל מוצא עדתי יש מלגה משלו (לא יודעת מה את אבל אם זה מעורב זה הכי שווה...), יוצאי קיבוץ, מושבים, יש המון. יש גם ספר מלגות כזה מלא אפשרויות. שווה לנסות - אני אפילו השנה בתור סטאז'רית הצלחתי לקבל מלגה. ולא הייתי צריכה לשקר או לדווח לא אמת - פשוט הגשתי מועמדות וקיבלתי אותה. בהצלחה!

בנוגע לטכניון ../images/Emo31.gif

אני דוקטורנטית בטכניון והמצב שם ממש רע. היום בחלק מהפקולטות כבר לא נותנים מילגות ומתן מילגות מוגבל לטוב ליבו ומצבו הכלכלי של המנחה. למזלי התחלתי תואר שני ב - 1999 והמשכתי בדוקטורט ישיר אז עוד היה כסף וקיבלתי מילגה מלאה ואכן אסור להם להרע את התנאים של המילגה אבל חברה טובה שלי סיימה תואר שני והמשיכה מיידית לשלישי ובשל הסיום של התואר השני וכאילו התחלה מחדש של תואר שלישי סירבו לתת לה כסף לדוקטורט בטענה שלא מחלקים מילגות ומעבר לכך איימו לסלק אותה מהמעונות כי אין לה מילגה מלאה (שלא לדבר על חיוב בשכר לימוד למי שלא מקבל מילגה מלאה). ואל תתחילו איתי עם נושא התירגולים. תירגלתי 4 שנים ובכל שנה הקטינו לנו את מספר הנקודות של התירגול (אסור להם להוריד את השכר עבור כל נקודה אז הם הורידו את הקצאת הנקודות לכל מיקצוע), הורידו את מספר המתרגלים ולכן מעשית הגדילו את היקף העבודה של מי שתירגל. בקיצור קשה, קשה. אני שמחה שאני מסיימת כי המצב לא משתפר אלא מורע.

T noki

New member
ממש מפתיע אותי לשמוע...טוב, בעלי

סיים ללמוד שם לפני כמה שנים (בערך מתי שאת התחלת), ואז המצב עדיין היה טוב...

מעיןבר

New member
המצב היום גרוע

בקושי יש תקציבי מחקר, במיוחד מאז האינתיפאדה - האקדמיה בעולם הרבה יותר פוליטית ממה שנדמה. פשוט לא מצליחים פה לגייס גרנטים (ובעוד מקומות) והמיתון גם הוא עושה את שלו... אני אשמח לטיפים בעניין מלגות

T noki

New member
אפשר להשיג באוניברסיטה חוברת

של מלגות - יותר נכון ספר... מופיעות שם כל מיני מלגות שלא חשבת שקיימות. אני פשוט שלחתי לכל דבר שאני מגרדת בו את הקריטריונים. יש פחות כמובן לתואר שניה מאשר לתואר ראשון, אבל אפשרי למצוא. יש מצב שאת ממוצא יקי-גרמני אפילו מצד אחד? כי אם כן, בעבר היתה מלגה שווה לצאצאי גרמנים שעזבו את גרמניה בעקבות עלית היטלר לשלטון.

T noki

New member
תצחקי תצחקי אבל יש מלגה גם לפולניה

לפחות היה אז... אל תשאלי אותי איזה מלגה, אבל בזמנו זה הופיע בחוברת.

maya28

New member
לא יכולה לעזור בהרבה , אבל יש אתר

בשם www.jobnet.co.il ושם יש הצעות עבודה רבות , אולי תנסי שם.

בכל שעות היום?

ממה שזכור לי בבקרים את תפוסה? אבל אם זה לא נכון, אז מה דעתך על הרעיון הבא - במודיעין יש בית ספר דמוקרטי, ולפי מה שהבנתי מקבלים לשם להוראה גם מי שאינם בעלי תעודת הוראה, אבל יש להם מה להציע. עד כמה שזכור לי למדת תזונה (נכון?). אם כן, אז נראה לי שזה אחלה נושא ללמד ילדים. מה דעתך? לברר לך?

בלינקה

New member
אני רוצה!!!

תבררי לי? אזרחות, היסטוריה, ספרות, שעת חברה. זה יהיה נהדר.

למעלה