עכשיו קראתי את השרשור המדובר../images/Emo10.gif
ממש לא ברור לי איך עושים דבר כזה? בטכניון למשל אין בכלל בעיה של תקנים, ובכלל אם מסטרנט מתחיל תואר אז אין מצב שלא יהיה לו תקן עד סוף התואר. חוץ מזה, בעיני יש הבדל בין לא לתת למישהו תקן, ובין לקחת אותו ממנו כאשר כבר יש לו תקן... ומה הקטע שאת צריכה לשלם שכר לימוד מלא? זה ממש לא ברור לי איך האוניברסיטה שלך עושה דבר כזה, לפחות מימון מסוים. את הרי חוקרת בשבילם, לא רק בשבילך. עוד הצעות: 1. שיעורים פרטיים - לסטודנטים לתואר ראשון מתחתייך 2. להשיג מלגות נוספות - כשהייתי באוניברסיטה הייתי מלכת המלגות. בשנה הראשונה שלי מימנתי הכל ממלגות שהצלחתי להשיג. אמנם בתואר שני זה יותר קשה, אבל צריך לנסות בכל מקום אפשרי, ועכשיו זה הזמן לפני אוקטובר. האם יש לך סבא וסבתא ילידי גרמניה שעלו אחרי 1933 ? אם כן, יש אחלה מלגה. תפני אלי במסר אם זה רלבנטי. אפשר לנסות - מלגות שמעודדות נשים לתארים מתקדמים, למיטב זכרוני יש מלגות של נעמ"ת, ויצ"ו, (בעיקר אם התזה שלך קשורה איכשהו למעמד האישה), מלגות של האוניברסיטה עצמה, של העיריה שבה את גרה, מועדון רוטרי בעיר, כמעט לכל מוצא עדתי יש מלגה משלו (לא יודעת מה את אבל אם זה מעורב זה הכי שווה...), יוצאי קיבוץ, מושבים, יש המון. יש גם ספר מלגות כזה מלא אפשרויות. שווה לנסות - אני אפילו השנה בתור סטאז'רית הצלחתי לקבל מלגה. ולא הייתי צריכה לשקר או לדווח לא אמת - פשוט הגשתי מועמדות וקיבלתי אותה. בהצלחה!