מקווה שעדיין אקטואלי "פשטידת קשואים "
קצת יותר מקילו קישואים, פרוסים לעיגולים 2 בצלים בינוניים, קצוצים 8 שיני שום פרוסות דק 2 כפות כמו מיונז 7 עגבניות שרי חצויות (השתמשתי בעגבניה שלמה קצוצה) מלח ופלפל שחור גרוס 5 גבעולים בצל ירוק, קצוצים (במקור הרבה עירית וטרגון) 3 חלבונים (לא לזרוק כשמכינים עוגות שמרים! היו בפריזר ומפשירים מהר) 3 ביצים 1 גביע קוטג'3% (נדמה לי שמקור זה היה 125 גר ריקוטה) זהו - בלי קמח! מאדים בצל ושום בשמן. כדאי בסיר טפלון כי אז זה מתאדה מעולה במעט שמן מוסיפים קישואים ומאדים על להבה בינונית, מכוסה, כרבע שעה. מוסיפים עגבניות. מערבבים בקערה עם הביצים, החלבונים, הגבינה ומלח פלפל. מוסיפים בצל ירוק. מעבירים לתבנית בינונית, אופים בחום בינוני כ30 דקות בטורבו או עד שמשחים ומתייצב יפה. לדעתי בזכות האקסטרה- חלבונים הפשטידה מתייצבת כ"כ יפה. מעולה ....גם הילדים אהבו ..ונהנו לחתוך קשואים לגלגלים ...