אני מחפשת שותפים ליזמות בהוצל"א

riky7

New member
אני מחפשת שותפים ליזמות בהוצל"א

אני מחברת ועורכת תשבצים מכל הסוגים ומעוניינת להפיק חוברת תשבצים וחידונים יפה ואטרקטיבית שתצא מדי חודש לשוק. אני זקוקה לשותפים בתחום ההפקה וההפצה, וכמובן להשקעה כספית. לדעתי העסק יכול להיות רווחי וגם כייפי, הבעיה היא ההשקעה ההתחלתית. מי שמתעניין בתחום ומעוניין להירתם מוזמן ליצור איתי קשר (הכוונה, כמובן, לשני המינים). במסגרת הפורום הזה ההצעה יכולה להתאים במיוחד למעצבים גרפיים ולאנשי הפקה, שיכולים לעשות את העבודה מהבית. גם מחברי תשבצים וחידונים מוזמנים ליצור קשר, כשותפים שווים או ככותבים על בסיס פרי-לנס לעתיד.

אני חולת תשבצים בגמילה

התחלתי לבנות לעצמי תשבצים כשהמצב הכלכלי לא איפשר לקנות יותר תשבצים. אני יכולה לעזור בצד של כתיבת התשבץ. לגבי הפקה והפצה צריך לבדוק איך זה נעשה. אני יודעת שחמי כתב ספרים שונים במהלך חייו ויש לו בית דפוס שהוא עובד איתו כבר שנים. הוא מדפיס על דפים רגילים ומעביר את זה לדפוס והם כורכים לו את זה לספר יפה. אולי אפשר לעשות משהו דומה עם תשבץ. להדפיס אותו במחשב ולהדפיס בבית דפוס כמה מאות עותקים. לגבי הפצה זה כבר יותר מסובך. הרעיון שלי הוא לשים בבתי קפה שינקין כזה כאילו ושבעל המקום יציע לאנשים עם הקפה חוברת תשבץ להעביר את הבוקר. חוברות תשבצים בימינו מאוד יקרות אז אולי ללכת על מחיר כזה שלא יהיה גבוה מדי אבל שבכל זאת יכסה את ההוצאות וישא רווח בצידו. על אותו עיקרון של בתי הקפה אפשר גם במספרות.

נוי3

New member
איזו חוברת את רוצה להפיק?

משהו בסגנון "ניקוי ראש ענק"?? מחברי תשבצים - יש לי בשפע להציע לך. איפה את מפרסמת את התשבצים שלך???

anat30g

New member
מהניסון שלי - קודם הפצה

אח"כ להתחיל לעבוד - בלי הפצה - ההשקעה הכספית היא כמו לשרוף את הכסף ישר באש...

למעלה