אני מחפשת שיר

tamarhp

New member
אני מחפשת שיר

אני מחפשת טראנס יפהפה ודי מוכר של המנגינה של "ירווווושלם, ירוואוושלם, ירווושלם שלם" - עושים עליו הרבה פעמים ת"סים (תרגילי סדר, אלו עם הדגלים, שעושים כל שבת ארגון בתנועת בני עקיבא). אמרו לי שאולי זה של אוף שימחעס. בכל מקרה - אני מחפשת את המנגינה הזו בנרות!!! אם מישהו יוכל לעזור... אני ממש ממש אשמח!

tamarhp

New member
זה לא זה..

"רצינית" שלחה לי וזה לא מה שרציתי. יש שיר כזה "ירושלם" (לא ירושלים) - אני לא יודעת אם ככה קוראים לו אבל אלו המילים. בכל מקרה, יש על המנגינה שלו מין טראנס כזה, או מנגינה קצבית כזו, שאין שם כמעט מילים,ובד"כ בבני עקיבא עושים על זה ת"סים....

tamarhp

New member
יכול להיות

שיש בזה את המשפט "כי מבלעדיך אני לא קים ובלעדך אין מקום בעולם " אבל לא בטוח.

נכון מאוד אבל כדאי וחשוב לציין

שיש לשיר הזה שתי גרסאות לפחות ונדמה לי שאפילו שלוש גרסאות. אחת הגרסאות זאת האינסטרומנטלית שימשה בזמנו כאות מצעד שירים במעלות בערוץ שבע.

לחצתי בטעות "שלח" לפני שסיימתי...

ובאחת הגרסאות הם שרים את המילים האלה שהמבקשת הנ"ל ביקשה.

מי מדבר על הגירסה שנמצאת בדיסק...

הראשון של אוף שימחעס שנקרא "דאנס אוף שימחעס" ושם נמצא השיר עם המילים שהיא ביקשה.

tamarhp

New member
אני אל בטוחה שיש שם אבל יכול להיות

שזה זה. בכל מקרה - שמעתי לזה שתי גירסאות,אחת עם המילים וכנראה שמה שאני מחפשת זה עם המילים. מישהו יכול לשלוח לי?

Rצינית

New member
עוד כמה ד' השיר אצלי.כנסי!!!

אשלח לך עוד היום.אבל בשעה הקרובה.כי אני ZZה אוטוט-יום שישי היום:)

Rצינית

New member
השיר ששלחתי לך אמש,לא מה שרצית?

סורי! למה לא עדכנת אשלח לך מה שתרצי,אולי יש לי אותו.תתמקדי יותר בשיר שאת רוצה.אני שלחתי לך את מה שכתבו לך כאן-מפרטיש 1.לא זה מה שרצית?

כנראה שלא...

היא כנראה מחפשת את ירושלים של אוף שימחעס מתוך הדיסק הראשון שלהם דאנס אוף שימחעס.

Rצינית

New member
תקשיב דקה.אומרים לי שיש 2 ירושלים..

של אוף שימחעס.מה היא רוצה מאלבום 1 או 2. יש לך אולי שמץ?

מהאלבום הראשון...

אם אני לא טועה אז באלבום השני יש את אותו שיר אבל בגירסת פלייבק.

Rצינית

New member
גירסת פלייבק כוונתך...

לירושלם-אינסטרומנטלי?נראה לי כי את זה היא יותר רוצה. טוב, לא משנה.אעביר לה את שניהם.תודה בכל אופן.

tamarhp

New member
הבעיה היא

שאני מכירה את המנגינה אבל לא יותר מזה - לא את המבצע ולא שום דבר, לא לא יכולתי להגיד לך מראש שזה לא זה עד ששמעתי אותו.. ואז כבר לא היית... בכל קמרה תודה

asaf2000

New member
זה "ירושלים" של אוף שימחעס

מתוך "עליכם ועלינו" נדמה לי שזה הדיסק השני שלהם, לא? יש לי את זה אם אתה רוצה.

למעלה