אני מחפשת תופרת מקצועית לשימלת

אני מחפשת תופרת מקצועית לשימלת

כלה מאוד מסובכת, התופרת צריכה להיות גם מאוד סימפטית כי גם אני כלה מאוד מסובכת (דרישות גבוהות וכו.. :)

יעלי2

New member
לגבי תופרת

לצערי אני לא תופרת אף פעם, אז המלצה אין לי (למרות שתיכף יקראו את ההודעה ויזרימו לך שמות וטלפונים). אבל אני מאוד אשמח לדעת איך איזו שימלה את מעצבת לעצמך, ולמה היא מסובכת? נ.ב. כבר מזמן לא ראינו כאן אופציות בתמונות של שמלות כלה. נשמח לעזור לך להחליט!!!!

לצערי, החתן העתידי משתתף פאסיבי

בפורום ואני לא רוצה שהוא יראה ... אם זה מעניין אותך אני יכולה לשלוח לך ב E-MAIL

shelycat

New member
התופרת שלי...

אני תפרתי אצל נעמי קניון בבני עטרות(צומת הטייסים ליד נחלים, פ"ת, יהוד) ואני מאוד מרוצה ממנה, אני נודניקית לא קטנה ואין לי מושג בכמה מדידות הייתי (הרבה) ותמיד טיפלה בי בעדינות ובדיוק קלטה את הראש שלי. מחירים: 2500 שקל לתפירה+ כמה שיעלה לך הבד שתיבחרי-היא תבוא איתך לבחור אותו בחנות. אה כן בנוסף לטיפול בכפפות של משי היא עשתה לי עבודה מצוינת השמלה נשארה אצלי והיא גם הכינה לי את ההינומה(ארוכה ארוכה עד הרצפה).

shelycat

New member
שכחתי את הטלפונים אז הנה...

שכחתי את הטלפונים אז: 03-9712217 03-9712628 051-500020 תגידי ששלי(התחתנה ב:8-8-01 בשרתון) שלחה אותך.

dorlim

New member
../images/Emo127.gif תופרת שמלות כלה ../images/Emo68.gif

מסיבובי בין התופרות השונות מיכל לפידות השאירה עלי הכי הרבה רושם - היא אישה מקסימה שעובדת מהבית (בצהלה) ויש לה דוגמאות שאפשר למדוד אצלה (זה מה שהכי הפריע לי אצל אחרות...) ומליון ספרים עם דוגמאות. היא מאד מקצועית ויש לה המון רעיונות ופתיחות לרעיונות שלך. אם לא הייתי עושה אצל יאיר, הייתי עושה אצלה את השמלה. מומלץ! בהצלחה. לימור

למעלה