אני מחפשת 2 דברים:

אני מחפשת 2 דברים:

1. מפה של נדידת הציפורים. 2. מידע על הרגלי הרחצה של האבוריג'ינים באוסטרליה. שמעתי שהם אינם נוהגים להתרחץ מחשש לפגיעה בעורם. אני רוצה לדעת אם זה נכון. תודה רבה! שנה טובה ומוצלחת לכולם!!!

שלום טל

שני נושאים מעניינים ומפתיעים : ) קבלי קישור ראשון לאתר הצפרות הישראלי,בטוחה שתמצאי שם הרבה אינפורמציה. קבלי גם משהו על האבוריגן. וגם פה. ממליצה כרגילי להעזר בחיפוש מתקדם באנגלית בגוגל. מקווה שעזרתי, שנה מתוקה וספרי לנו אם גילית משהו מעניין : )

תודה רבה! ../images/Emo24.gif

באתר הצפרות יש הרבה אינפורמציה מאד מעניינת אבל לא מצאתי שם מפה של הנדידה
תודה על הקישורים של האבוריג'ין! אני אקרא (זה יקח קצת זמן עקב המוגבלות שלי בשפה...) ואעדכן אם אמצא משהו מעניין. ממש תודה לך!!! שנה טובה ומתוקה גם לך!

יש מצב..

אני לא סודית, תשאלי ואענה. בקשר לציפורים- מה בדיוק את צריכה? מפת נדידה מסויימת או סתם כל דוגמא יכולה להתאים? להשתמע...

למדת בבר אילן?

אם למדת בבר אילן בין השנים 2000-2004... אני זוכרת אחת חמודה בשם גילי, נמוכה, בהירה עם נמשים וסרבל. זו את? אני מחפשת מפת נדידה בה רואים את מסלול הנדידה מהצפון לדרום דרך השבר הסורי- אפריקני (או - טרנספורום ים המלח כהגדרת ויינשטיין
) מפה שתתאים להצגה בכיתה בבי"ס יסודי וגם במכינה.

כן...

עשית לי חשק לטייל! כנראה שהשנה אטייל רק עם טיולי בי"ס....
תודה רבה לך!!!!! שתהיה לך שנה מקסימה!

עכשיו תורך

לגלות לי מי את. כמובן שאפשר במסר. מה שאני ממליצה לך זה להתידד עם גוגל, הכל משם. תאמיני לי שאני לא מכירה את כל האתרים האלו בע"פ, אבל פיתחתי מיומנויות חיפוש ורשימת המעודפים שלי כבר מגיעה לירח בגלל זה : ).

אחרי החג

אני דתיה ואוטוטו נכנס החג ויש לי הרבה דברים להספיק. אז אכתוב לך אחרי החג. אני גם לא מאמינה שתזכרי אותי. אני לא מהשנה שלך ולמדתי איתך רק כמה קורסים. נראה לי איזה ביליג אחד ואולי כץ.

למעלה