אני מחפש אהבה

אני מחפש אהבה

בת-זונה נמאס לי ממנה, כל פעם היא מתקשרת אלי וזה מוציא אותי מדעתי. היא מנצלת אותי. אני כל הזמן מנסה להיפתר ממנה, ואיך שהוא אנחנו נפגשים והיא נוגעת לי בזין והכל שוב מתחיל מהתחלה. היום אני התקשרתי אליה עוד פעם אחרי שהיא שלחה לי SMS וכתבה שהיא מתגעגעת אלי. אני לא סומך אליה וחושב שהיא כותבת את זה ככה, לצרכים אישיים שלה.

siv30

New member
לצערי אתה מבלבל צרכים מיניים עם

אהבה והמצב שלך הוא התשובה. לא יפה להגיד אבל בכל זאת, נראה לי שאתה חייב לצאת ממעגל הקסמים, לשבור אותו. אם תחשוב עליה כמספקת צרכים מיניים שלך כמו שאתה מספק את הצרכים שלה ובמקביל תצא עם בחורות אחרות, תנסה ליצור מערכת יחסים אמיתית כנה, מבוססת על אהבה, אמון ואהבה הדדיים - אולי תצליח לצאת מהמעגל שהיא רקמה סביבך. כל זמן שאתה במעגל איתה, אתה לא תמצא אהבה אמיתית. בסופו של דבר היא תמצא משהו שהיא תאהב אותו ותעזוב אותך לאנחות, זה לא מצב בריא בשבילך. אז עדיף שעה קודם ובהצלחה.

האהבה לא באה בקלות

אני מבין את המצב שאני נמצא בו אבל מצד שני אני מפחד להפסיק לגמרי את הקשר איתה. אין לי מישהי אחרת

Vdrums

New member
בגלל שאתה לא מפסיק את הקשר

איתה אין לך מישהי אחרת. תוציא אותה מהחיים שלך. תגיד לה ביי ביי. ותפתח עיניים ותראה בחורות אחרות.

אני פעם אמרתי לה

שאני מרגיש שהיא מנצלת אותי והיא נעלבה מזה. אני פשוט לא מסוגל לפגוע ברגשות שלה... יש לי עוד חברה שאני יוצא איתה ואני עשיתי שטות וסכסכתי בין שתיהן. ועכשיו הראשונה רוצה שאני יזרוק את השנייה בטענה שהיא מתייחסת אלי רע. אני החלטתי שהאחת והשנייה לא בשבילי, אני כל הזמן אומר לעצמי שאני מפסיק איתם את הקשר ואני לא מסוגל לעשות את הצעד הזה... מאוד קשה.. אני פשוט לא מסוגל להגיד לשתיהן די. זה מפחיד אותי וזה הורס לי את מצב רוח שגם ככה הוא על הפנים. אני יודע שאיתם אני לא אמצא אהבה, ואני מחפש מישהי לאהוב. פשוט לא יכול להגיד להן "די עד כאן אני מחפש מישהי לקשר רציני". בעצם אני אמרתי להן מאה פעם שאני מחפש אהבה אמיתית וזה ברור לשתיהן. אני לא מסוגל להגיד שאני לא רוצה את הקשר איתם.

siv30

New member
"פחד הוא קוטל הבינה" - חולית

ולא מתוך זלזול אלא מתוך הבהרה של מצבך. אתה נשאר במעגל הקסמים מתוך פחד שמסמא אותך ואתה לא מצליח למצוא לעצמך פיתרון הרבה יותר טוב גם לך וגם לה. אני מבינה שאתה לא מעוניין להישאר לבד, אבל לבד יכול לפעמים לעשות לך טוב, לנקות לך את המחשבה ולהציף בפניך דרכי פעולה חדשות.

המאהב34

New member
תמשיך לחפש הכי הרבה שתמצא כאן

זה שרמוטה שתעלה לך יקר אז עדיף לך כבר זונה זולה הכל עניין של כסף וחסכון בכאב

neuron

New member
מאהב יקר

אני מבין שהמאהבת שלך היא יד ימינך. ...ואולי אני טועה. יתכן ואתה שמאלי.

למעלה