אני מחפש אולי תוכלו בבקשה לעזור לי.

Sagi Teeuwe

New member
אני מחפש אולי תוכלו בבקשה לעזור לי.

אני מחפש כבר הרבה זמן גירסא אינסטרומנטלית של השיר The Dark למישהו יש או יכול להשיג בבקשהה?

Ne§t£A Gi®L

New member
...../images/Emo108.gif

אני יודעת שיש את זה בסינגל של אנוק, THE DARK. תחפש בקאאזא [מה לעשות, זה לא יצא ממש לארץ].

Sagi Teeuwe

New member
אני יודע..

אבל אין זה בקאזה חיפשתייי....

קוקוססס

New member
יש לי את זה ../images/Emo3.gif

והסינגל כן הגיע לארץ! עובדה שיש לי אותו.... אבל תנחש מה? או יותר נכון - תנחש מי לא יקבל את זה?

Sagi Teeuwe

New member
למה אתה עושה מזה עניין אישי

באותה פעם פתחת את האקורדים בנושא חדש...זה לא היה מכוון אליי... למה אתה לא מוכן לתת מעצמך קצת... אני לא מבין אני נוקם,סוגר חשבונות... מדובר בפורום......תחזור לחייםם... בחייך....לעמן האהבה של אנוק

קוקוססס

New member
אני לא יודע למה אני טורח לענות

אבל אני אענה בתקווה שתבין: 1 - הסיבה היחידה שפתחתי נושא חדש הוא שבפורום הזה ההודעות לא עולות למעלה ולא רציתי שתפספס את זה. (דרך אגב מנהלת - לתשומת ליבך! ברוב הפורומים ברגע שמישהו מוסיף הודעה השרשור אמור לקפוץ למעלה). 2 -למה אני לא מוכן לתת מעצמי קצת? ישבתי כמו זונה ורשמתי לך את התווים ולא אמרת אפילו תודה. ואתה יודע טוב מאוד שזה היה בשבילך. אז מבחינתי נתתי מעל ומעבר. 3 - אני יכול להיות אבא שלך. 4 - תאמין לי שאני יודע טוב מאוד שזה רק פורום , ואני עושה מה שבזין שלי. ופשוט לא בזין שלי לעזור לך , (במיוחד שמדובר בילד קטן ומפונק). מקווה שתבין (זה לא מנוקד)

Sagi Teeuwe

New member
....

אוקיי תקשיב זה שמן ראוי שתקבל תודה אתה צודק...חלף המועד אבל אני מודה לך באמת... אבל שאתה בא ככה ולא מכבד אותי...שאני כיבדתי אותך..ולא פגעתי בך.. זה כבר לא בסדר מצדך לא לכבד אותי ולדבר אליי בצורה כזאת ובשפה כזאת באמת עם כל ההערכה שלי אלייך וזה מה שאכזב אותי... ובוא נסיים את זה כאן הרי במילא זה לא מוביל לשום מקום... אתה לא מכון להקשיב ולכבד אותי... אז תהנה לך מהחיים... תהיה בריא... ובאמת חבל... אהה לגבי נושא "הילד הקטן" כבר מזמן הגיל לא קובע ההשגים שאני הגעתי אליהם עד כה בחיים...הרבה לא הגיעו...אתה יכול לזלזל ולצחוק...אבל זו האמת לאמיתה. ובבקשה ממך יהיה יותר נעים לשתי הצדדים אם תשנה את הגישה שלך

Ne§t£A Gi®L

New member
...../images/Emo108.gif

דבר ראשון- להבא, שמור על שפה נקייה בפורום, אחרת ההודעה תמחק. דבר שני- ההודעות בפורום לא קופצות, כי אף אחד לא מגיב בטווח של שלושה ימים-חבל, אבל זה המצב. שרשורים קופצים רק אם שמים בהם או אייקון [
/
/
וכו'] או 10 תווים ומעלה, ורק אם עברו פחות מ3 ימים מפתיחת השרשור. אני יכולה להקפיץ, אבל זה לא תמיד עוזר לקבל עוד תגובות. דבר שלישי...למנהלת יש שם
לירי.

Ne§t£A Gi®L

New member
יו, נכון, שכחתי לגמרי...../images/Emo108.gif

הוא באמת הגיע לארץ- קיבלנו אותו דרך הרדיו...שכחתי

למעלה