אני מחפש אלוהים

אני מחפש אלוהים

נפל דבר בעולם מת מייקל ג'קסון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=270&msgid=131013448

lion 7

New member
חבל על מי שמת ולא הכיר את ישוע

אישית הכרתי זמר פוף או היבי רוק שמת ממנת סמים יתרה , הרשימה ארוכה של אלילים (מאכזבים) ביניהם כדורגלנים וזמרים מערביים וערביים , גם זוהר ארגוב מת בכלא ורבים בכוהו וחברי כמעט התעלף בזמנו , זהר הכניס את שיריו בתודעת החיים עם שירים דיכים כמו אדם הולך ואמא וכו` אולם עצמו לא יכול להציל .סמים ומה לא , חבל שיש הרבה אנשים שמוערכים עד כדי אלים (בצעירותיו הקשבתי לגששים והחבשתי אותם 3 אלים ) גם אלה עם הזמן הזדקנו , תרומתם היא במישור הזמני האקטואלי שבתוכו מסר , אולם הם לא יכולים לחיות לנצח , אחד נפטר וחבל , ולשחזר הצלחה כמו שהיה אין ולא יהיה , ובסך הכל הדור החדש לא מכיר את קטעיהם , הם ישכחו בעתיד , וכפי שאמר שלמה אין חדש מתחת לשמש , דברים נראים יפים וזוהרים אחרי שמשתמשים בהם הם במהרה יהיו בלויים ואין טעם בהם. . הטעות הגדולה היא לבלות את ימי חיינו בחיפוש אחרי מילוי הריקנות שבפנים , אם זה מתבטא בזמר , פוליטיקה בגרוש , עושר וכסף בלויים , או הפיכת מקצוע חביב לרמה או מקום על בכדי להקריב לו את מיטב חיינו , מכוניות שעשועי מחשב או משחקים , טלויזיה אינטרנט , או להצטרף אל קבוצה דתית מה בכדי לספק את האופיום של העמים , כמה חבל.

lion 7

New member
סיפוק עצמי לעולם לא ימלא דבר

אלא זה יכאיב יותר ויותר , כך בנויים בני אדם בלחפש את מה שימלא את הנפש , אל תחשוב שאתה לבד במערכה , גמני ורבים כמונו ראו במייקל דמות נערצת עד שבמהרה אני התעייפתי ממנו ושמעתי לאחרים. הוא היה מקסים בהתחלה , אחרי כמה פרשיות שצצו בחייו הבנתי שגם זה לא שוה להיות אל בחיי , אפשר לשמוע כמה שירים זה לא חטא , החטא זה להתלות בבני אדם שהם כמונו לא מושלמים , כמה חבל שזמר זה לא מצא את ישוע בחייו לכן הוא הגיע לאן שהגיע . תשמור על עצמך .

lion 7

New member
להבדיל ממייקל גקסון ומיקל הייז

גם איזה מתאבק שמשך מעריצים רבים בזירה החופשית יחד עם משפחת הוון אירקסים שהלכו לעולמם בדרכים טרגדיים , גם הם בזמנו היו אלילים העל להרבה מחביבי היאבקות חופשית , הזמר שבקישור היה יכול להיות מאחד המובילים כזמר פוף בשנות השבעים אולם העדיף שישוע יהיה הראשון וקיית` עצמו החשיב את עצמו לכלום כמו שאר הכבשים שבעדר , היום הוא עם ישוע בשמים והשיר הזה החביב על משרתת הפורום מכל זמנה למען תהילת יסוע שמילא את הריקנות בחיי רבים מגולשי הפורום . הוא האמין שבלעדו חיינו היו ריקים ובלי טעם , אף גם היינו מקצרים את חיינו בדרך שאתה כנראה טועה בה להתאבד .. ישוע יברך אותך ויבקר אותך וימלא את הריקנות בחייך , http://youtube.com/watch?v=IMUQEI0CLQM&client=mv-google&gl=US&hl=en&sfp=1

אני מרגיש גואל

פתאום לצפות בטלוויזיה או לשמוע מוסיקה מערבית הכל נשמע רייק כל כך.. הבעיה שמשעמם

איך אתה מתמודד עם זה

עם המדיה? מה אתה עושה בחיי היו יום שלך? או קיי עובד מטפל בילדים קורא תנך בכל זאת נשאר המון זמן שלרוב אצלי הולך למדיה! והמדיה מקולקלת ומקלקלת ומורוקנת את מה שמרוקן כבר! איך אתם מעבירים את זמנכם?

תפילה והתחברות

לי אין זמן כלל לצפות בטלביזיה, ואף אין לי אחת כזאת בבית. וזה לא חסר לי. יש כל כך הרבה מה לעשות, כל כך הרבה נושאים להתפלל עליהם, כל כך הרבה מפגשים פוריים עם מאמינים אחרים שאפשר להבנות מהם. ויש כל כך הרבה אנשים שחושבים שהם בדרך לאיזשהו מקום אך הם בדרך אל שום מקום, אל הכלום. ויש צורך אדיר לספר להם על ישוע - אולי יפקחו עינייהם. תתפלל לאדון שיעזור לך להמנע מהתעסקות במדיה של העולם, ושיתן לך את החסד להקדיש לו ולמלכותו את הזמן שלך.

lion 7

New member
אם יש זמן פנוי

אני קורא ספרים מועילים , או איזה תיקון בבית , עבודה היא דבר מעולה בכדי להעסיק את הגוף הראש הידיים המחשבה ,וגם מרגישים שיצא משהו , בזמן לפני השינה יש זמן לטלויזיה למה לא ? אם כמובן יש ערוץ משיחי או להתעדכן בחדשות היומיום , אתה יכול לעסוק בכל אולם ישוע הוא העיסוק האמיתי , היום יש מכה במגזר שלנו והיא חתונות , מי שפגש אותך אצל המכולת מיד מזמין אותך לאולם לחתונה שלא נדע . נא לקרוא ספרות משיחית כמו שהביאו החברים כאן , ומלבד זאת כדאי מאד להעסיק את הגוף במשהו מועיל, מנסיון זה יספק הנאה מעולה .בהצלחה

לא יאמן שהזכרת את שלמה

היום קראתי במיוחד את קוהלת איזה ספר דכאוני וקשה לקריאה זה לא הקטע של להפוך אדם לאליל או משהו כזה או הסגידה ליצירה אלא יותר בכיוון של צער על מוות של כל אדם.. "תנו למתים לקבור את מתיהם" יש משהו נורא קר בזה למרות הידיעה שיש חיים אחרי (לאלה שמאמינים בישוע)

אני חושב שאני יבלה בפורום שלכם יותר

תמיד שאני נכנס לפה אפילו סתם לקרוא הודעות בלי להגיב כבר מרגישים טוב כאילו הכל משתנה בשניה באמת מקום מבורך תדעו! זה קורה לי גם שאני קורא בברית החדשה ובתנ"ך אני בהרבה פורומים קורא וכותב ורק אצלכם הכל שונה.. אז תודה רבה ולילה טוב!

lion 7

New member
תנסה להתקשר עמו גובינא

הוא מחכה לך שתתן לו את הלב , הוא ימלא את הריקנות שבחייך , מלבד זאת לכל אדם ישוע מכין מסלול חיים לא נורמלי , ישוע נתן לי חיים מלפני 25 שנה כאשר החיפוש אחרי מלוי הריקנות הגיע עד לחשוב על חבל תליה בבית .. כמה חיים ריקים מתוכן אצלו נעשים מלאים בכל רק שאנו צריכים אומץ בכדי שהוא יוביל את המערכה , להאמין שהוא המושיע ולא האגו העצמי שיתנגד לו. מאבק בין האדמ הטבעי לאדם הרוחני מצריך עזרה מהאוהב שאין לו תחליף . בהצלחה

למעלה