אני מחפש אנשים שיודעים לשווק טוב

המוצר והמטרות

המוצר הרבלייף אני עכשיו מפיץ חדש ואני עומד להכנס לכסף טוב שהוא התחלה של כסף גדול יותר שיטת שיווק גאונית MLM אם יש לך הבנה טובה של שיטות שיווק ומכירות והבנת מוצר צור איתי קשר פה או במסרים עדיף מסרים זאת באמת באמת הזדמנות

הנה אתר שיש בו מצגת פלאש על זה

תראה את המצגת ואת ה-FAQ ואם יש לך שאלות לגבי זה תשאל אותי כאן או תשלח לי מסר תהנה זה באמת מופלא כשמבינים את זזה אמיר

zoomzom

New member
ראשי תיבות של MULTI LEVEL MARKET

ובגדולל עבודה בעיניים

metrix32

New member
בוא תשמע מה שלא מספרים לך

בכל חברות ה MLM דברים שלא תשמע בהרצאות של הרבלייף.ובכל החברות הדומות.בהרבלייף אתה נמצא במילכוד .כולם מכירים את זה ו96 אחוז נושרים עוד בשנה הראשונה.סביר ביותר שאתה תהיה אחד מהם... אחי אני מדבר מכל הלב.אם יש לך אפשרות להתנתק מהם תעשה את זה ומהר. אם תרצה לשמוע משהו הרבה הרבה יותר מדהים באמת. אתה מוזמן לבוא לשמוע.אתה כבר תבין לבד איזה ייתרון עצום אני מציע לך.בהשקעה מצחיקה ורווח עצום.ולא תהיה לך בעיה לגייס אנשים.(אני הייתי בהרבה חברות.זאת השיטה היחידה שבה הצלחתי לגייס 3 אנשים תוך יומיים.אתה קולט?.)לא תפסיד. בכל ה MLM אין לימיט אתה עוד אחד פראייר לזה שמעליך.לא אכפת לו ממך. אצלנו כל מי שמעליך מחוייב לדאוג לך שתצליח ולגייס לך אנשים...אתה מבין.?וכל זה בהשקעה מצחיקה לא מאות שקלים ולא כלום.הכל ריאלי לחלוטין בלי הונאה.עם מוצרים בינלאומיים מוכחים.

תשמע

המפקח שלי דואג לי מאוד כבר עשיתי מכירה ומחר אני מגייס לפחות שלושה מפיצים חדשים תחתיי אני התחלתי ביום רביעי הזה כלומר עוד לא שבוע בחיים לא הייתי אומר משהו שאני לא בטוח בו.

לא מדויק

בהרבלייף האפליין שלך מעונין שתצליח כי הוא מרוויח ממך % הבנת? בכל אופן העסק שלך מעניין לי מעונינת בהכנסה נוספת.ספר לי יותר תודה.

למעלה