אני מחפש את הקליפ החדש ציינה!!!!!

atombomb

New member
אני מחפש את הקליפ החדש ציינה!!!!!

אני מחפש את הקליפ החדש ציינה!!!!! ומאיפה אני יכול להוריד אותו זה חוקי!!! להוריד את הקליפ זה לא קשור להפרת זכויות יוצרים!!!

E l i a n

New member
אני לא יודעת אם זה חוקי..

כי בכל זאת, זו עבודה של אומן שעלתה לו כסף.. ועוד לאומנים כמו נימרוד, אירית ויניב, שעושים את הכל עצמאית, ללא תמיכה כלכלית של תאגיד מסוים.. מלבד זאת, לא מעדיף לעזור להם, לתמוך בהם? להכיר להם תודה על המאמץ שהשקיעו בנו? 19 שקלים בלבד ויש לך גם את הקליפ של השיר, וגם שלוש גירסאות שונות שלו, ששתיים מהן מאוד תאהב, משום שאתה מאוד אוהב את די ג'יי יהל, והוא בהחלט דומיננטי בגרסאות האלה. אז קפוץ עם 21 שקל לת"א,לרחוב שנקין, החנות היא: קרמבו..היחס נעים וטוב,ועוד ישארו לך שני שקלים לגלידה במקדולנס הקרוב. מה דעתך?
אני יודעת שאני עשיתי את זה, ומה רבה הייתה שמחתי לפתוח את אריזת התקליטור,כשאני יודעת שאני מחזיקה משהו נדיר,ועם זאת- כביר, בידיי! מכבדת ומעריכה.
אליאן.

atombomb

New member
כן בכיף ההיתי קופץ לתל אביב...

הבעיה היא שאני גר רחוק!!!!!!!!!!!!! בקרית שמונה, יש איזה חנות או אתר באינרנט שאני יוכל לקנות??? (זה הדיסק המקורי הראשון שלי)

E l i a n

New member
אם יש? לא שידוע לי..

צר לי על העובדה שזה יהיה הדיסק המקורי הראשון שלך.. למרות שטוב מאוחר מאשר לעולם לא..
(זהו נושא מעניין לדיון שכדאי לפתח,במיוחד בהקשר של נימרוד.. מה דעתכם?) ***
איזה כיף! ערוץ 24- ערוץ המוסיקה הישראלית-התחיל את שידוריו היום!!
אמנם אין קליפים של נימרוד שייחודיים לשם,אבל יש פרסומת לערוץ,בערוץ, שכל מיני אומנים אומרים מספרים,נדמה לי .. מ-90..וגם הוא מופיע בין האומנים,מומלץ, בנוסף לעובדה ש-היי! זה מוסיקה ישראלית-ורואים את האמן!!!!
לילה טוב לכם..
אליאן.

atombomb

New member
אני באמת מצטער שאני לא קונה מקורי

אני תמיד מוריד מהאינטרנט, או קונה צרוב או מביא מחברים... אז מה הקטע לקנות מקורי??? מצד שני אני חושב שזה לא טוב שאנשים עושים ככה צריך לתת כבוד לאומנים!!! אליין לא ענית לי על השאלה!!!!!!! מאיפה אני יוכל לקנות באינטרנט את ציינה????

E l i a n

New member
קודם כל, זה אליאן, ולא אליין..../images/Emo39.gif

וכן עניתי לך על השאלה: אני לא יודעת. לדעתי, אין אפשרות להוריד או לקנות את הקליפ לשיר. אשמח לפתוח את נושא ההורדות,הצריבות במוסיקה הישראלית. זה מאוד תמוה בעיניי שאתה אומר דבר אחד ועושה דבר אחר, מנוגד לו. לגבי זה שאתה גר בקרית שמונה.. נימרוד גם גר באזור הצפון ומגיע פעמיים בשבוע בערך לת"א. אני כמעט בטוחה שאתה לא מנותק מההוויה התלאביבית לגמרי,וגם אתה יכול להגיע לשם לפעמים.. בייחוד עכשיו,כשקיץ,וגם יש חופש,וגם יש אוטובוסים עד מאוחר.. אני בכל מקרה נגד מוסיקה מהאינטרנט, במיוחד שזה מוסיקה ישראלית.. לתשומת ליבך. (נ.ב.- גם מערכת
(תפוז) נגד זה, והם היו אומרים לי למחוק את הודעותיך בנושא,אם הם היו רואים אותן..)

E l i a n

New member
ממ..תקרא רגע, ../images/Emo142.gif

מצאתי את השקית מהחנות קרמבו שבה קניתי את הסינגל.. והנה: 035259507 זה המספר טלפון של קומת הדיסקים בחנות הזו. תתקשר לשם, אולי תוכל להזמין שישלחו לך עותק בדואר.. בהצלחה! (והעיקר לא צרוב)
אליאן.

למעלה