אני מחפש גור של רוסי כחול

yoyozzz

New member
אני מחפש גור של רוסי כחול

איפה אפשר לקנות או לאמץ אחד?

Yukita

Active member
מנהל
רוסי כחול

מדובר בחתולים בצבע אפור-כסף. מבחינת מאפיינים אחרים, אין שום הבדל משמעותי בין רוסי כחול לכל חתול אחר, אין להם אופי ייחודי להם עד כמה שידוע לי. ישנם לא מעט חתולים רגילים לגמרי שנראים כמו רוסי כחול. למעשה, אחד משלושה אחים (גורים של חתולת רחוב ממש לא אפורה) שאספתי היה כזה, והוא אומץ בין השאר בגלל המראה שלו.
&nbsp
מומלץ פשוט לגשת לעמותות או לבתי אומנה ולחפש חתול גור או בוגר עם המראה המועדף עליך. בכך גם תקבל מה שאתה מחפש, גם לא תתרום לתעשייה חסרת תועלת ואף מזיקה בתשלום למישהו שמרביע חתולים בכוונה למכור, וגם תתן בית למי שבאמת צריך בית.

yoyozzz

New member
אני קצת אלרגי

הוא לא משיר כל כך פרווה
בנוסף הפרווה שלו קצרה

יש לי גם כלב שרק איתו אני מסוגל

מה לעשות שאוהבים חיות אבל חייבים לעשות פשרות

Yukita

Active member
מנהל
עד כמה שידוע לי רוסי כחול אינו היפואלרגני

פרווה קצרה אינה הפתרון. יש הרבה קצרי פרווה, אבל זה לא יעזור לך כי האלרגיה אינה לפרווה בדרך כלל אלא לדברים אחרים, למשל הרוק של החתול (חתול מלקק את עצמו, וזה מה שמגיע אליך וגורם לך לאלרגיה). כדי לאבחן אם זה המקור או משהו אחר, אתה צריך איבחון אצל אלרגולוג מומחה.
&nbsp
יש לציין שדווקא פרווה קצרה יכולה להיות לעתים יותר בעייתית. קצרי פרווה אינם משירים פחות מארוכי פרווה, פשוט פחות רואים את כל השערות הקצרות שנתקעות בריהוט ובבגדים ומתקשים יותר להיפטר מהן. פרווה ארוכה רואים יותר ולכן קל יותר לאסוף (יחסית, כן? כשמשירים, לא קל לאסוף...).
&nbsp
יש חתולים שנחשבים ליותר מתאימים לאלרגיים, אבל הרוסי הכחול כנראה אינו אחד מהם, וגם מבין אלה שכן - תלוי מה בדיוק הגורם לאלרגיה. כאמור, יש יותר מגורם אלרגיה אחד בחתולים (=יש אלרגיות שונות לחתולים).

למעלה