אני מחפש דחוף המלצות ליום ההולדת של חברה שלי

שלום :)

חבר שלי חוגג 25 בסוף החודש..אנחנו מהדרום ואני רוצה לתכנן יום כיף במרכז.. אפשר המלצות למקומות בהם ארוחות בוקר מיוחדות ובנוסף גם המלצה לספא טוב....... אני אשמח לכל אפשרות אחרת או הצעה אחרת להעביר יום כיף או כמתנת יומולדת תודה..

ווקשה ../images/Emo140.gif

בוקר טוב.......... אם תדפדפי בין דפי הפורום תמצאי שלל רעיונות לחגוג, בעקרון הקו שצריך להנחות לדעתי בחגיגות מהסוג הזה הוא התאמה מקסימלית לטעמו של בעל השמחה . אבל יש כמה אפשרויות שיש להניח שימצאו חן בעיניו. מאחר ואינני חסידת בילוי בספא , אך אני מניחה שבכל בית מלון תוכלי למצוא טיפולי ספא ברמה טובה עם הגייינה מקסמילית אציע לכם בילוי מסוג שונה 1. ארוחת בוקר בנמל תל אביב , בקטע של רידיניג , יש לאיזור קווי אוטובוס נוחים, או חניה בשפע ובחינם במגרש חניה ענק סמוך לאיזור. תוכלו לשלב עם רחצה בים בקטע הסמוך לאיזור המסעדות . מסעדה מומלצת לארוחת בוקר לטעמי היא ה"קום איל פו" . ואפשר גם לאכול ולרחוץ בחוף המערבי הקרוב לדולפינריום . בנושא התחבורה כנ"ל. 2. מתחם קניון עזריאלי מציע מבחר מסעדות ובתי קולנוע וכמוהו הסינימה סיטי בכביש החוף . ניתן לבלות שם מספר שעות בהנאה. 3. טיול ערב בסאפרי ברמת - גן , חוויה..... 4. פעילות במרכז הבאולינג 5. סדנאות בנושא הקרוב אליו 6. סיור ערב להכרת תל אביב במסגרת חגיגות ה 100 את מוזמנת לפנות לפרטים נוספים שבוע טוב

במבי 18

New member
אני מחפש דחוף המלצות ליום ההולדת של חברה שלי

כל הצעה תתקבל בברכה תודה נשמות!

העיקר זה הרומנטיקה ../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif

תוכל לעיין בהצעה המצורפת, עדיין טרייה מהתנור מזלטובים לחברה

Mor167

New member
כמה המלצות...

אפשר לשכור יאכטה ולשוט לעבר השקיעה... נחמד ולא כל כך יקר. מעבר לזה יש המון מסלולים נחמדים בצפון שניתן לעשות יום כייף עם פיקניק שלכם בנפרד. כמובן שצימר זה ה- הצעה שכולם מציעים . בעוניין בחול ?- הפלגה קפריסין ? טעימה קטנה מחול ? יון? טורקיה? איי נאפה? מזל טוב!

השכרת יאכטה,לא יקר וסיוט

הבן הוזמן למסיבת יומהולדת על יאכטה. 2 סבלו בשקט..8 הקיאו את נשמתם. "סיוט" הגדיר הבן את החוויה.

למעלה