אני מחפש ולא מוצא

• פותח הנושא ranXD
  • פורסם בתאריך

ranXD

New member
אני מחפש ולא מוצא

כל חיי אני מחפש את האחת שלי.... שאני אוהב אותה והיא אותי... ואז ראיתי את הסוד.... הפנמתי אותו....שיניתי את כל המחשבות שלי לחיוביות.... אני אומר תודה ליקום הכל יום פעמים...אני מדמיין אותה איתי..... אני מדמיין אותנו יושבים מחובקים בים ורואים בייחד בשקיעה.... אבל החיים שלי לא כאלה טובים וקלים....כניראה שרק לדמיין זה לא כל כך עוזר לי....בעצם הסוד שינה משהו אחד....כל הידידות שלי שתמיד ניפגשנו אז קיבלתי ישר חיבוק ונשיקות מכל כוון עכשיו זה הפך ל "היי...מה נישמע?" מזוייף כזה ....כזה שלא בא לך לענות ולהם לא בא לישמוע את התשובה.... רק תידעו שאם אתם מצפים לסוף טוב אז אני אומר לכם שזה לא יקרה..... כמו שאמרתי החיים שלי לא כאלה טובים וקלים....כניראה שרק לדמיין זה לא כל כך עוזר לי.... אשמח לקצת הכוונה

AlteX

New member
אכן, רק לדמיין זה לא עוזר

יכול להיות שיש אנשים שרואים את הסוד וחושבים שאם הם ידמיינו אופניים ויציירו אופניים אז בהכרח מישהו ידפוק להם בדלת ויביא אופניים... אבל זה לא באמת עובד כך. הסוד אומר דבר פשוט: תגיד ליקום מה אתה רוצה והוא יראה לך את הדרך להשיג את זה. אז נכון שבסרט יש ילד שמביאים לו אופניים עד הבית, אבל אם הוא לא היה קם לפתוח את הדלת גם זה לא היה קורה. זאת פשוט דוגמה לדרך אפשרית, אבל עבור כל אחד היקום ימצא את הדרך שלו... אם תבקש לזכות במליון ש"ח בלוטו אז זה באמת כנראה לא יקרה (בד"כ לא), אבל אם פשוט תבקש מליון ש"ח אז אולי תזכה בלוטו ואולי תמצא מזוודה מלאה בכסף ברחוב נטוש כלשהו שתגיע אליו כשתלך לאיבוד, ואולי פשוט תחשוב פתאום על רעיון מהפכני ותפתח עסק שתרוויח בו את הסכום הזה, ואולי איזה דוד עשיר מאמריקה שבכלל לא ידעת על קיומו ישלח לך צ'ק יום אחד... יש אינספור דרכים להשיג כל דבר - ובדרך כלל הדרך תהיה כזאת שלא חשבת עליה מקודם - כי אם היית חושב עליה קודם, כבר היית עושה את זה. עדיין אנחנו אלה שצריכים ללכת בדרך הזאת, או - כמו שמורפיאוס אומר לניאו במטריקס: "I can only show you the door - you're the one who has to walk through it" . הטריק הוא: 1) להאמין שזה אכן עובד בלי קשר לתוצאות שהיו עד עכשיו 2) לעשות את מה שאומרים בסרט (לבקש, לצייר, לדמיין, להרגיש כאילו כבר יש לך את זה וכו') 3) להקשיב לרמזים מהיקום - כל מיני דברים שכביכול קורים סתם, אבל אם תחשוב עליהם קצת יותר תמצא שם רמזים לדרך אותה היקום בונה עבורך - ואז תוכל ללכת בדרך הזאת ולהשיג את מבוקשך!

למעלה