אני מחפש יעוץ בנושא לימודים לימודים למקצוע שמפרנס בכבוד, ולא בקושי, ואם סיפוק, על מה אתם ממליצים
A avinftl11 New member 18/7/05 #1 אני מחפש יעוץ בנושא לימודים לימודים למקצוע שמפרנס בכבוד, ולא בקושי, ואם סיפוק, על מה אתם ממליצים
N neko New member 18/7/05 #2 כסף אפשר לאמוד, אבל סיפוק? תלוי רק בך. לשכת התעסוקה והמרכז להכוונת חיילים משוחררים (בין היתר) נותנים סדנאות וייעוץ לבחירת מקצועות. מומלץ בחום.
כסף אפשר לאמוד, אבל סיפוק? תלוי רק בך. לשכת התעסוקה והמרכז להכוונת חיילים משוחררים (בין היתר) נותנים סדנאות וייעוץ לבחירת מקצועות. מומלץ בחום.
N neko New member 19/7/05 #4 לא, שאל ב-144. אם אתה חייל משוחרר דבר עם היחידה להכוונת חיילים משוחררים, זה חינם (בלשכת התעסוקה יש איזה מחיר סימלי לסדנא).
לא, שאל ב-144. אם אתה חייל משוחרר דבר עם היחידה להכוונת חיילים משוחררים, זה חינם (בלשכת התעסוקה יש איזה מחיר סימלי לסדנא).
מ מני ר New member 2/8/05 #5 בחירת לימודים תראה, בשביל לדעת ממה תהיה מסופק אתה צריך קודם לדעת לא מעט על עצמך... אני אישית הלכתי לייעוץ בשביל להחליט מה ללמוד, וממש עזרו לי. המספר של המכון שהלכתי אליו הוא 1-700-503003, לדעתי כדאי שתדבר אתם.
בחירת לימודים תראה, בשביל לדעת ממה תהיה מסופק אתה צריך קודם לדעת לא מעט על עצמך... אני אישית הלכתי לייעוץ בשביל להחליט מה ללמוד, וממש עזרו לי. המספר של המכון שהלכתי אליו הוא 1-700-503003, לדעתי כדאי שתדבר אתם.