אני מחפש מכשיר משולב

אני מחפש מכשיר משולב

מה אתם ממליצים ? אני אציין שעד עכשיו היה אייפק 4150 והייתי מאוד מרוצה ממנו אבל רצה הגורל וזה נגנב מתוך הרכב ועכשיו הגיע הזמן ליורש ואני חושב על מכשיר משולב אז מה אם ממליצים (נניח בטווח של עד 4000 ש"ח) עדיף כולל GPS. אני מחפש יציבות אבל גם קצת מולטימדיה ושטויות. תודה

אלון ר

New member
mio a701 אחלה מכשיר

רכשתי אותו לא מזמן על פניו נראה בסדר הוא כולל אנטנת gps מובנת(לצערי אני לא יודע איך להתקים את תוכנת הניווט) אבל הוא מגיע מאוד מאובזר אשמח לענות לך על עוד שאלות אלון ר

roberto3950

New member
יש לא מעט צרות בשמע של ה-701

אין היום מכשיר משולב טלפון ו-GPS ברמה טובה תצטרך לוותר על אחד המרכיבים המשולבים ולבחור: או מחשב כף יד משולב טלפון או מחשב כף יד משולב GPS

אלון ר

New member
כן זה נכון,בלתי אפשרי לדבר בspeaker

הצד השני מתלונן שהוא שומע את עצמו בהד מעצבן בהתחלה לא הבנתי על מה מדובר ושניסתי בעצמי הבנתי שזאת צרה צרורה. אלון ר

אז אתה מציע שני מכשירים נפרדים

פוקט וGPS בנפרד ? מה אתה אומרעל הKJAM הציעו לי אותו בסלקום בתוכנית עסקית במחיר אטרקטיבי ?אופציות אחרות ?

shed

New member
אפשר להגיד עליו הרבה דברים

אבל אי אפשר להגיד שהוא אמין או יציב. מכשיר שמבצע SRים חופשי (והכי מעצבן: גם במהלך שיחה) הוא לא מכשיר יציב. מכשיר אשר נותן תצוגה נורמלית, רגילה ואתה בטוח שהכל עובד בסדר, בזמן שלמעשה אחת האפליקציות ברקע תקועה ולכן אף אחד לא יכול להתקשר אליך (וזה קרה לי יותר מפעם אחת) לא יכול להיקרא "אמין". הדבר החיובי היחידי שאני מסוגל לחשוב עליו ב-KJAM זה משלוח סמסים נוח יותר (בגלל המקלדת).

אני אבדוק אם ההצעה שלהם עדיין בתוקף

שאני יכול לקחת את המכשיר לתקופת ניסיון של 30 יום ואם לא להחזיר ואז נראה אם אני מצליח להסתדר איתו (בגלל שאני לקוח עסקי זה יוצא לי הרבה יותר משתלם מלקנות מכשיר בחוץ).

התחדשתי לי בKJAM

קיבלתי אותו עכשיו , סה"כ נראה טוב , לא גדול מידי , מסך בהיר , מגיע עם עברית והכל , אני בדרך להתקין עליו תוכנות .... יש המלצות ?

roberto3950

New member
אני מציע שתפנה לפורום הרלוונטי PPC

רצ"ב הלינק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=351 הקישור גם נימצא בפורום זה מצד שמאל

למעלה