אני רוצה לומר לך משהו
באמירה שלך היא אמירה שחוזרת על עצמה כל כמה חודשים...
בטח תתרגז על התשובה שלי ,
תאמר שזו ביקורתיות, תאמר שהיא מלאה באגו ואפילו שיפוטית - אני מוכן להכל- לא אכפת לי,
למה? כי אני עושה זאת מאיכפתיות, משקיע את זמני כעת , כדי להאיר את תשומת ליבך למשהו...
"אני מחפש מקום שארגיש שייך" זה המשפט שעליך להתמקד בו , את היתר אין צורך לומר אפילו.
למה?
"לשם" - בעתיד , "אני רוצה שיהיה לי... "- המערכת שומעת שעכשיו אני לא ראוי ל...
"שלא ארגיש...." כשאתה כותב "לא" זה מתבטל ומושך לך את כל מה שיש אח"כ , "אל תחשוב על פיל לבן" ניסוי מאוד מפורסם בפסיכולוגיה, ביקשו מאנשים לא לחשוב על פיל לבן, מה שכולם חשבו היה פיל לבן....
במשפט הזה שחוזר על עצמו כל תקופה "ש...[כי לא זה מתבטל] ארגיש חריג וכקורבן שונה מהחברה " ואתה מתפלא שזה חוזר שוב ושוב בחייך? וההמשך הוא "שלא מתעסקים בשטויות של מראה חיצוני".
אני לומד באוניברסיטה, אני עבדתי עד לא מזמן , אני מסתובב עם מעט חברי אמת שלי, אף אחד מהם לא מדבר איתי כל הזמן על המראה החיצוני שלי או שלו, כן זה יכול להעסיק כמו המשפט :"הבטן מטרידה אותי ", זה בסדר ולגיטימי בדיוק כמו שאותך מטרידה תחושות השליליות שלך... חוץ מזה אף אחד לא מדבר איתי על הבגדים, הנעליים, ההופעה שראה, השחקן או הסלב ההוא או האחר, לפעמים מציינים זאת כקוריוז, לפעמים יש לנו הומור פנימי, (פרטי), אבל זה לא המרכז של הקשרים שיצרתי,
תראה כמה משמעות יש לשפה הפנימית שלנו והמילה "לא" .
אני מכיר המון מקומות שמאופיינים בקבלה אמיתית לשונה ולאחר מתוך תפיסה שכולנו שונים, ואחרים, ואני לא מדבר על הקבוצות התמיכה המשונות האלו ש"אמורות" לקבל אותך והם לא , אני מדבר על מקומות שאתה בכלל לא ISSUE , למשל אספר לך על קבוצת קונטקט אימפרוביזציה מדהימה שהייתי בה לפני כשנתיים, אף אחד לא נתפס שם כשעיר לעזאזל וכולם כיבדו את כולם ואף אחד לא צקצק בלשון... יש קבוצות תיאטרון, ריקוד, אמנויות לחימה מסורתיות (מקום שבו מתרגלים אמנויות הדומות לריקוד), צ'י קונג, טאי צ'י, ציור אינטואיטיבי, מוסיקה, טבע וקבוצות לסדנאות והחחום שאתה אוהב ומתחבר- לדעתי תחום הרוח.
העניין הוא שאתה חש את עצמך כשונה וחריג ועד שלא תשנה את השיח הפנימי -שום דבר לא ישתנה בחוץ, אני יודע שזה נשמע קלישאה... אבל תחשוב על זה, כמה פעמים התלוננת כאן שאתה מחפש מקום שבו לא תהיה קורבן, שלא תרגיש שונה שלא תהיה חריג, במקום שלא ידברו איתך באופן שטחי על יופי חיצוני ופוליטיקה, כמה פעמים הדברים באמת השתנו?
מצד שני, כנראה שהאמירות ההגיגים והאוטוסוגסטיה לא עוזרות לך, ואתה זקוק למעשים, לפעולות ולהתנסויות.. לא עוד מאותו דבר...
מה אתה אומר? (אשמח אם תפנה בשפה חיובית גם אם ההודעה הרגיזה אותך)