אני מחפש משחק ל NES (מגאסון)

AxBattler

New member
אני מחפש משחק ל NES (מגאסון)

זה משחק כדורגל ממש טוב עם דמויות בסגנון מנגה (גוף קטן, ראש גדול, עיניים גדולות). הקטע במשחק הזה היה קבוצות השחקנים שהיו ממש שונות אחת מהשנייה והפיצוצים (בעיטות בכדור) שלכל קבוצה היו שונים. מישהו יודע על מה אני מדבר?

XplowBoy

New member
אני יודע

אבל היה לי את זה ביפנית אז אני לא זוכר... זה היה משחק שאפשר לתת בעיטות נגד של כדור בננה או כדור אש או כדור קפיץ זה היה אחלה משחק גם אני חיפשתי אותו לפני כמה זמן

ShotokanMaster

New member
אתה בטוח שאתה לא יודע את שמו?

...כלומר אולי הייתי יכול להשיג אותו (ואני מניח שגם אתה יכולת) אם היינו יודעים את השם שלו, אבל בכל זאת אם אני אתקל במשחק כדורגל כלשהו לנס אני אבדוק אם זה זה ואעדכן אותך....

XplowBoy

New member
תראה

עם הוא היה יודע את השם שלו הוא לא היה מתאר אותו =\ ואני בטוח שזה מה שאני מתאר כמעט במיליון אחוז

Idanbu

New member
נראה לי...

קודם כל,הי. אני מנהל "רומולטור" והצלחתי עכשיו להירשם, שמשום מה קודם זה לא עובד. בכל מקרה-אני חושב שאתה מתכוון למשחק שנקרא Kunio Kun no Nekketsu Soccer League. לא הצלחתי למצוא משהו אחר דומה מספיק...נסה בכל מקרה: http://emu-russia.km.ru/getrom.php?sid=nes&rid=900

Idanbu

New member
בה...

הקישור לא עובד, אז פשוט כנס לאתר הראשי שם וחפש Soccer. זה ימצא לך.

ET2k

New member
אולי

אני לא מבין גדול במשחקי כדורגל לNES...יכול להיות שזה מהסידרה של River City Ransom?

AxBattler

New member
ריבר סיטי ראנסום זו סידרת משחקים?

חשבתי שזה רק משחק אחד

eyalgr

New member
אתה מדבר על משחק אחד.

אולי תבדוק באחד האתרים בפורטל?

Piccolo

New member
קוראים לזה

hero soccer רק עכשיו שמתי לב לנושא פה, מצטער על ההגבה המאוחרת ^^; יש לי את זה ברומים של הדרים קאסט למשחקי NES. אפשר להוציא משם אני מניח אם עדיין לא מצאת את זה.

למעלה