אני מחפש נטורופת מומחה בירושלים

אני מחפש נטורופת מומחה בירושלים

יש לכם להציע מישהוא באמת מומחה בתחום? תודה רבה

נטורופת

אני מציע לך לבוא לנס ציונה אין צורך בהרבה ביקורים אני נטורופת והרבליסט קליני כמו כן אני מטפל סוג'וק ובשיטת EFT ניתן להתיעץ בטלפון לפני מגיעים אמנן בצלאל 054-4806530

0 אור 0

New member
למה צריך לבוא מירושלים לנס ציונה?

יש כל כך הרבה נטורופתים בירושלים, רק למשל 2 מורים ותיקים במכללות שגרים בירושלים הם אלי לובושיץ (נטורופת + סוג'וק) ומאיר טורניאנסקי (נטורופת + צמחי מרפא)

nadaval56

New member
הי!

לאלי יש המון ידע מעשי, קליני ופרקטי בצמחי מרפא!! אני מקווה שזו לא השמטה מכוונת... (אגב, אלי הוא המורה שלי לצמחי מרפא...)

ינוקא1

New member
אני ממליץ על כותב ההודעה מעלי ^^^

נדב (קליניקה "מעט צרי"). לדעתי האישית הוא מעולה ומשקיען. בהצלחה.

0 אור 0

New member
השמטה ממש לא מכוונת

הוא מדהים מבחינת הידע שלו בצמחי מרפא ובעוד כמה תחומים (אני לא חושבת שהוא עוד עוסק ברפלקסולוגיה אבל יש בחנויות מפות פוסטר שהוא ערך) - הוא לא לימד אותי קורס שלם , אבל הוא עשה לנו כמה שיעורים בצמחי מרפא כשהיה צריך להחליף את המורים, ונתן לנו גם כמה שיעורים בקורס של אבחונים מתקדמים ובהחלט התרשמתי מכמות הידע בכל תחום. בקיצור, משכמו ומעלה והדגש של התשובה היה על למה לנסוע לנס ציונה. גם עם אלי או מאיר לא יוכלו לטפל בעצמם, הם יכולים להמליץ על בוגרים טובים שלהם שנמצאים בקרבה גאוגרפית.

nadaval56

New member
לא חשבתי שזה היה מכוון...

אגב, הוא אכן נטש את הרפלקסולוגיה מתוך אידיאולוגיה. לאחר שהפיץ את המפות שלו בכל העולם (...) גילה את הסוג'וק. מאז, הוא טוען, הוא לא יכול להסתכל בעיניים של מטופלי הרפלקסולוגיה שלו ולומר להם שהוא נתן להם את הטוב ביותר. לכן - הוא נטש את הרפלקסולוגיה והתחיל לטפל רק בעזרת הסוג'וק וצמחי המרפא. הוא גם הכניס לארץ את המחשב של הסוג'וק - מחשב שנותן אבחנה על מצבו של כל הגוף על פי נקודות הסוג'וק (בדומה מאד למודדי חשמל ומגרי הנקודות ברפואה הסינית רק עם תוכנת מחשב שמנתחת את כל הנתונים ומסנכרנת אותם ביחד).

dafna42

New member
אני ממליצה בחום

על יהודה הלפרין הוא פשוט מעולה הוא נמצא בגבעת שאול שבירושלים בהצלחה שתהייה לך ולכולנו שנה טובה ובריאה

תומר

Member
הנטורופט מספר 1 בארץ אברהם רוזנטל מירושלים

הכתובת כנראה דרך חיים 1 לא מאתר אותו

תומר

Member
הנטורופת מספר 1 בארץ אברהם רוזנטל

דרך חיים 1 בירושלים לא מאתר אותו

למעלה