אני מחפש ספר ספציפי בנושא השואה

Don Gonen

New member
אני מחפש ספר ספציפי בנושא השואה

עזרו לי לאתר ספר: סופר לי על ספר בנושא השואה שבו הופיע אסיר במחנה עבודה בתקופת השואה, אם אינני טועה (וכנראה שאני כן) אסיר מספר 22762 או משהו בסגנון. האסיר הופך לקצין בצבא הגרמני, קבלתי עליו המלצות אך אינני יודע את שמו ולכן לא אוכל לאתרו. בבקשה מי שיודע על איזה ספר אני מדבר אנא עזרו לי בתודה,גונן לוינברג.

debbijwolf

New member
האסיר שהפך לקצין נאצי-יש לי

יש לי את הספר אתה יכול להתקשר אלי דרך הדוא"ל תודה

debbijwolf

New member
שם הספר הוא השעה ה-25ויש לי אותו

שם הספר הוא השעה העשרים וחמש-מסופר שם על איכר נוצרי בור ועם הארץ, שגוייס בעל כרחו לצבא הנצאי בגלל שראש הכפר התעניין באשתו היפה. איך שהוא הוא מתגלגל בין פלוגות עבודת ע כפייה לבין הוורמאכט שם הוא נחשב באחד מאבי אבותיו של הגזע הנצ הארי לפי מבנה הגוגולת שלו-היה סרט לא רע עם אנטוני קווין- אלללה ירחמו

Don Gonen

New member
לא נראה לי שזה הספר...

הספר לא מדבר על איכר (אולי בעברו היה איכר) הוא מדבר על אסיר במחנה עבודה, אשר נשלח למרפאה לאחר כי התגלתה מוגלה מצווארו. מן המרפאה הוא משתחרר לחופשי בתנאי שהוא הופך לקצין נאצי. משם העניינים מתגלגלים, האם זהו הסיפור שיש ברשותך?

debbijwolf

New member
איך משתחררים ממרפאה במחנה ע

בודה בתנאי שהוא הופך לרקצין נאצי?משהו לךא מסתדר אלא אם זהו סיפור אבסורדי בכל זאת אבדוק ואחזור-מבטיחה

Don Gonen

New member
זה למה הסיפור כל-כך מעניין אותי

האדם שנכלא במחנה העבודה הינו יהודי גרמני ארי כביכול. היה לו עבר גרמני מפואר והחליטו לשחרר אותו מן המחנה ולהופכו לקצין בצבא הנאצי. האבסורד פה הוא מה שמעניין כל-כך...

debbijwolf

New member
יש ספר שנקרא על ש מרגל נאצי ונכתב ע

ל ידי מיכאל בר זוהר-שכחתי את השם/הסיפור של בר זוהר הוא סיפור אמיתי שם הגיבור של השעה בת ה-25 הוא יוהן

debbijwolf

New member
הספר שאני מדברת אליו הוא על אסיר

שנכנס גם למרפאה ואחר כך במשרד קצין נאצי מבקש ממנו להיות מתורגמן ואז הוא "מגלה" שביוהאן יש את כל המרכבים הגנטים האיירים ואז הוא ממנה אותו לקצין נאצי. כל זה מתרכש במחנה עבודה.

Don Gonen

New member
ואיך קוראים לספר הזה?

ואיך קראו לאסיר? את שמו של האסיר אני זוכר...אם תגידי את שמו אני אדע אם הספר הזה הוא מה שאני מחפש.. האם בספר מוזכר מספרו של האסיר במחנה העבודה?

למעלה