אני מחפש קטנוע 125 זול...

The Scooby Doo

New member
אני מחפש קטנוע 125 זול...

מה דעתכם על זה ? עדיף 125 מוכר (סאן יאנג ? הונדה ?) או שהייתם הולכים על ה 202 ? המחיר פשוט מאד מפתה... דעת המומחים ? תודה

אהוד א1

New member
לא מומחה אבל...

אתה מחפש קטנוע 125 זול.ה-202 אכן זול ממתחריו.השאלה אם ההפרש מהותי.הוא זול מהסאן יאנג ניו דיוק ב-890 ש"ח ומהקימקו פריווי 125 (ג'וקי)(שנת 2002) ב-80 ש"ח.הפרש לא מהותי לדעתי.מבחינה אחרת הוא בעייתי:מדובר בחברה חדשה לגמרי בשוק שעדיין לא ידוע אם תתגלה כאמינה (גם הכלים עצמם וגם היבואן).אני הייתי הולך על אחד מהכלים האחרים או אפילו על משומש.ברשותי סופר דיוק 125 משנת 2001 ואני מאוד מרוצה ממנו.מעבר לזה שכבר בכתבה של כרובי שצירפת הוא יוצא קצת מאכזב ,לא?

The Scooby Doo

New member
תודה...

ניראה לי שאתה צודק, הבנתי שהסופר דיוק הוא מאד אמין וכבר עדיף כזה משומש. פשוט ה 202 הזה נראה מאד חמוד...

theErez

New member
אם אתה מחפש משומש...

במקרה אני בדיוק מוכר את הסופר דיוק 125 שלי, שנת 2000 אם אתה מעונין, צור קשר - [email protected]

harabecw

New member
עולה השאלה...

איך נכיר את הכלים החדשים אם כולם הולכים על אחרים, בגלל שאנו לא מכירים אותם? יש פה מלכוד.

אהוד א1

New member
קח סיכון

אני במצבי הכלכלי לא יכול להרשות לעצמי לקחת סיכון עם כלי לא מוכר ו"ליפול".יש אנשים שזה לא כזה משנה להם ומנסים דברים חדשים.נסיעת מבחן תעזור לך להכיר את הכלי אך לא תדע לגבי האמינות והסחירות.סביר להניח ששליחים ינסו אותו ואחרי תקופה מסויימת יווצר לו "שם" בשוק.

למעלה