אני מחפש רעיונות לסיכול ממוקד של נתח קצבים../images/Emo13.gif
בשבוע שעבר עמדתי ליד הוטרינה בצקבייה של הסופר, המום מהמחירים - אנטריקוט 157 ש"ח, סינטה 130 ש"ח (מיושן של אדום-אדום). פשוט טירוף
לידם קלטתי נתח קצבים מפתה, ארוז בואקום. שאלתי מה המחיר והופתעתי - 90 ש"ח לק"ג. סביר יחסית לשגעון החדש, לא
לקחתי ומכיוון שלא יצא לי להכין הוא שוכן בפריזר, ממתין לתורו. אז מה אתם מציעים לעשות איתו
מעדיף לצלות אותו על גחלים, לא בתבשיל. איך
בשבוע שעבר עמדתי ליד הוטרינה בצקבייה של הסופר, המום מהמחירים - אנטריקוט 157 ש"ח, סינטה 130 ש"ח (מיושן של אדום-אדום). פשוט טירוף



