אני מחפש רעיונות לסיכול ממוקד של נתח קצבים

אחשל

New member
אני מחפש רעיונות לסיכול ממוקד של נתח קצבים../images/Emo13.gif

בשבוע שעבר עמדתי ליד הוטרינה בצקבייה של הסופר, המום מהמחירים - אנטריקוט 157 ש"ח, סינטה 130 ש"ח (מיושן של אדום-אדום). פשוט טירוף
לידם קלטתי נתח קצבים מפתה, ארוז בואקום. שאלתי מה המחיר והופתעתי - 90 ש"ח לק"ג. סביר יחסית לשגעון החדש, לא
לקחתי ומכיוון שלא יצא לי להכין הוא שוכן בפריזר, ממתין לתורו. אז מה אתם מציעים לעשות איתו
מעדיף לצלות אותו על גחלים, לא בתבשיל. איך
 

Master Stav

New member
מסכים עם הבחירה ...

נתח קצבים יכול להיצלות על גחלים והיתי הולך על צלייה ארוכה גחלים מסוג זית - תפוז - אלון כמו כן היתי שוקל להוסיף עלי רוזמרין טריים בכדיי להוסיף עישון לבשר וכמובן לגלגל אותו היטב לפני הכל במרינדה של סילאן פלפל מלח ושום ...... בתיאבון ...ולא לשכוח לצלם ולהביא לפה
 
שלום לך מסטר.. ושלום לכולם..

אם אפשר לתקן אותך היות ויצא לי לעבוד לא מעט עם הנתח הזה במסגרת עבודתי כשף,סגן שף בכלל וגרילמן בפרט האונגלה מתאים לצליה קצרה למידת רייר-עד מדיום רייר ואולי רק אולי מעט יותר מזה לעבור את המדיום איתו זו במידת מה עברה על חוק הקצבים
 

sjarjar

New member
מסכים. צליה בקוביות על שיפוד

לדרגת מדיום/מדיום-רייר בלבד. הפנים חייב להיות אדום. זה נתח הבקר היחיד שאני מוכן להעלות על שיפוד. ובאותו הקשר - אכלתי נתח קצבים מצויין השבוע. דיווח יגיע.
 

אחשל

New member
בשר על מקל ../images/Emo3.gif...

מנסיוני, השילוב הזה עובד טוב גם עם אנטריקוט וסינטה. תודה על הרעיון
 

Master Stav

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני נוטה להסכים איתך שמדובר בצליה קצרה כאשר מדובר בגריל רגיל אני אישית נוטה לצלייה ארוכה עם אפקט של עישון בגריל גבוה על פלטה מתכת כמו של הגריל שלי שיש חימום ועישון של האסכלה והנתח למעשה מקבל צליה מבוקרת לגבי מידת הצליה....לא תמצא מישהו שיסכים איתך יותר ממני בתחום באופן ככלי בשר בקר במידה של יותר ממדיום ריר הינו מבחינתי בשר מת .....ף-)
 

אחשל

New member
../images/Emo51.gifמאסטר ../images/Emo13.gif

צלייה ארוכה אני עושה בד"כ לנתח אנטריקוט, אבל המתקנים שלי לא משוכללים כמו אלה שלך... ננסה ונראה
 

אליה ל

New member
אחשל יקירי משכבר הימים ../images/Emo140.gif

נתח קצבים איש יקר - דקה קלילה על האש או על מחבת פסים, כל המוסיף גורע. מגישים מקסימום מדיום. לא ברור לי מה סתיו בדיוק עושה עם נתח הקצבים אבל יש לו כל מיני ג'וקים ולדעתי המאוד לא רגועה בשלב זה ומאוד גם לא משוחדת ............. עדיף להתרחק מהרעיון הכללי שלו לגבי משך הזמן ולעבור לזמן קצר ביותר. בתאבון
 

Master Stav

New member
יש לו ג'וקים ......./images/Emo190.gif

אוקי ....שיהיה כל אחד ושיטות העבודה שלו כל אחד והדברים שהוא יודע ועושה ..... וג'וקים נחשבים למעדן בכמה חלקים של העולם
 
למעלה