אני מחפש שיריי יום הולדת אנא עזרו

• פותח הנושא kkdd
  • פורסם בתאריך

kkdd

New member
אני מחפש שיריי יום הולדת אנא עזרו

ערב טוב.... אני יודע שזה קצת חוצפה מצידי אבל אני נואש לעזרה האם אתם מכירים אתרים או שמות של שירים של ימיי הולדת? כל אתר/שם של שיר או זמר יעזור.... גם בעברית וגם באנגלית אנא עזרו לי..... פליז... פשוט אחותי בת 7 ואני רוצה לעשות לה מסיבה עם שיריי יום הולדת.... תודה מראש

kkdd-היקר אני רוצה מאוד לעזור לך../images/Emo65.gif

קודם כל ברוכה הבאה לפורום שלנו - דבר שנ יכל מה שנוגע לילדים אני מיד נמסה לכ ןאני עונה לך בחיוך ענק, אז ככה יש לך את התונה קאזה(kazza(משם אתה יכול להוריד אם אתה כותב בחיפוש שם "ילדים". או ,שיריי ילדים" או "שיריי יום הולדת " הקאזה שלי צת בבעיות אחרת הייתי מורידה לך את זה. דבר שני יש לי 8 אחיינ יןם ידלים של אחיות שלי אני אברר או לי יש להם כ ה דיסקים ואני יעתיק למחשב ואשלח לך שיר שיר אחד אחד רק שאחותך המקסימה תיהנה לה מי יתן ורק תדע אושר בחייה - אמן. אני יעשה כל מאמץ מהיום בבוקר לחפש ולהשיג לך שירים ואברר אפילו לגביי אתרים, עושה זאת בשימחה ומכל הלב "אהבת ילדים היא הסרט שקושר את העולם" <<<<<<< ילדת החופים<<<<<<< אלין.

alonpaz

New member
כל פעם אני מוקסם מחדש מאישיותך -

ממש מקסימה, נרתמת לעזור כאן לכולם!
הלוואי וכולם היו כמוך!!! ותודה שענית לי על הסקר! אוהב אלון

alonpaz

New member
בסוף אני עוד אתאהב בך...

את מקסימה - שמתי לב שכולם אוהבים אותך כאן מאוד - אני לא מתפלא!

kkdd

New member
הודעה ל"ילדת החופים" שכל כל מיוחדת

שבת שלום ומבורכת לך..... מה שלומך? אז ככה... ראשית רציתי להודות לך על היחס, התשובה, הדעה, הסבלנות, הכתיבה הרבה, על היושר, ועל.... פשוט הכל. וכל זה רק מהודעה אחת
אף פעם לא ראיתי או היכרתי מישהי שהיא כל כך..... לא יודע מה.... פשוט אין מילה שיכולה לתאר אותך!!! את פשוט מיוחדת במינה אם את רוצה עצה עזרה שיר תוכנה.... לא יודע מה.... פשוט כל דבר את יכולה לפנות אלי.... אם יש לך דואר ותוכלי לתת לי אותו אני אשמח לקבלו... (או איי סי קיו, אודיגו..) אני מניח שאת עסוקה ושיש לך המון ידידים... אבל אם תירצי מישהו שיכול לעזור לך בכל דבר, ואני מתכוון לכל דבר תוכלי לפנות אלי.... ממתין לתגובה KKDD

KKDD- יקר ומקסים תודה רבה../images/Emo51.gif

אז ככה אני ממש לא מיוחדת אני בחורה פשוטה שאוהבת לעזור לאנשים תמיד. יש לי את השיר של ציפי שביט רק "כולם הלכו לג´מבו" לאחיות שלי אין כלום כרגע, חיפשתי לך אתר של שיריי ילדים ולא מצאתי כלום.והאי מייל שלי הוא [email protected] תכתוב לי שאתה רוצה את השיר של ציפי שביט אם אתה רוצה אותו ואשלח לך . תודה על ההצעה שלך נשמה יש לי או דיגו אבל יש לי שם חסימה לשלוח קבצים אני יכולה רק לקבל קבצים משם- אותו דבר במסינג´ר שלי. אני מצטערת שלא יכולתי להשיג יותר מזה. זה מה שיש לי בנתיים אשתדל עד כמה שאני יכולה מאמי בהח לט בשביל ילדים אני יעשה את הכל. שיהיה לך שבת שלום ותעשה חיים נשיקות לאחות הקטנה היא בטח מלאכית כזו לא? וכל הכו בד לך שאתה כל כך משקיעה בה וביום ההולדת שלה. הלוואי והיו לי אחים קטנים לפחות אחד,אבל יש לי 8 אחיינים שזה המון . תכתוב לי לאי מייל שאתה רוצה ת ציפי שביט ואני שולחת לך אותו. ביי נשמה ושבת שלום. >>>>>>> ילדת החופים>>>>> אלין

למעלה