אני מחפש תוכנה כבר הרבה זמן ..

רוב הזמן נח

Well-known member
תקשיב ותקשיב טוב

קודם כל תרגע עם העצבים כי אף אחד כאן לא חייב לך כלום ובטח שלא עובד אצלך אתה זה שצריך את העזרה, לא אנחנו ואם היית חושב טיפה ומפעיל את השכל היית מבין ששם של תוכנה זה כן תוכנה! לא כולם צריכים להאכיל אותך בכפית ולתת לך קישור ישיר! אתה יכול להעתיק את השם של התוכנה לגוגל ולהוריד אותה! מה זה העצלנות המגעילה הזאת?! מה אתה חושב שאתה איזה מלך שצריכים לשרת אותו?! לא יאמן
ואגב, כמעט בכל המאמרים שלהם יש קישורים להורדה של התוכנה!
האנגלית שלי באותה תקופה היתה זהה לידיעת השפה הסינית. ואז גם לא היה גוגל תרגום :-P:

רוב הזמן נח

Well-known member
http://../images/Emo39.gif דווקא שווים הרבה

קראתי את המאמר הזה של kkdd, שבו מוסבר עם התמונות ועם שמות של התוכנות הנחוצות
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=606&a=31508&c=3971&sc=0&ssc=0 נתנו לך שם שמות של התוכנות, אז מה לא שווה? לא שווה לחפש בעזרת GOOGLE את התוכנות האלה להוריד? ד"א באתר של הורדה של התוכנה הראשונה SmartRipper יש גם מדריכים (באנגלית) איך להמיר DVD to VCD וגם DVD to SVCD. אם לא תתחיל להתעסק לבד עם מוטיבציה (רצון?) אף אחד לא יוכל להתחיל לאכיל אותך עם כפית.
תוריד את התוכנות לפי המאמר, תתקין אותן, תנסה ללמוד אותן (לפי המדריך/ים) ואם תהיו לך בעיות תנסה שוב בפורום סרטים וכתוביות. כמו שנכתב כבר בשרשור הזה שם המומחים בנושא. רק צריך סבלנות ולהמתין לתשובות כי זה פורומים ולא תמיד כולם נמצאים מול המחשב, רק בזמנם הפנוי של העוזרים. אז מה כתבתי? קודם תתחיל ממשהו ואם יתעוררו שאלות/בעיות אז תמשיך לשאול.
הלינק של SmartRipper מוביל לתוכנה סופר. באותה תקופה לא היתה התוכנה הזאת. יכול להיות שבגרסאות הישנות היא היתה עם שם אחר? בכל מקרה, תוכנה שאומרים שהיא לא בדיוק נקיה. הפסקתי להמליץ עליה לפני כמה שנים, כשנמצאו לה תחליפים טובים יותר.

sknr 1

New member
אני מחפש תוכנה כבר הרבה זמן ..../images/Emo188.gif

כזאת שממירה סרט DVD שלם (כולל התרגום) לקובץ סרט בפורמטים DIVX .VCD SVCD ואים יש עוד פורמטים גם טוב. תודה לכול מי שיעזור.

sknr 1

New member
לא עזרו לי שם !!!!!!!!!!

אולי כאן מישהוא מכיר תוכנה כזאת ????

sknr 1

New member
לא שוים הרבה.........

הם לא נותנים את התוכנות וסתם כותבים, אז מה זה שווה ??

Cmona

New member
../images/Emo39.gif דווקא שווים הרבה

קראתי את המאמר הזה של kkdd, שבו מוסבר עם התמונות ועם שמות של התוכנות הנחוצות
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=606&a=31508&c=3971&sc=0&ssc=0 נתנו לך שם שמות של התוכנות, אז מה לא שווה? לא שווה לחפש בעזרת GOOGLE את התוכנות האלה להוריד? ד"א באתר של הורדה של התוכנה הראשונה SmartRipper יש גם מדריכים (באנגלית) איך להמיר DVD to VCD וגם DVD to SVCD. אם לא תתחיל להתעסק לבד עם מוטיבציה (רצון?) אף אחד לא יוכל להתחיל לאכיל אותך עם כפית.
תוריד את התוכנות לפי המאמר, תתקין אותן, תנסה ללמוד אותן (לפי המדריך/ים) ואם תהיו לך בעיות תנסה שוב בפורום סרטים וכתוביות. כמו שנכתב כבר בשרשור הזה שם המומחים בנושא. רק צריך סבלנות ולהמתין לתשובות כי זה פורומים ולא תמיד כולם נמצאים מול המחשב, רק בזמנם הפנוי של העוזרים. אז מה כתבתי? קודם תתחיל ממשהו ואם יתעוררו שאלות/בעיות אז תמשיך לשאול.

sknr 1

New member
שם של תוכנה זה ממש לא תוכנה !!

ממש חוכמה בגרוש לתת שם ! תן תוכנה !!!!!! והתוכנות שאני מחפש ממש לא נימצאות שם. אין אף אחד שמבין בעניין ???

ocean666

New member
תקשיב ותקשיב טוב

קודם כל תרגע עם העצבים כי אף אחד כאן לא חייב לך כלום ובטח שלא עובד אצלך אתה זה שצריך את העזרה, לא אנחנו ואם היית חושב טיפה ומפעיל את השכל היית מבין ששם של תוכנה זה כן תוכנה! לא כולם צריכים להאכיל אותך בכפית ולתת לך קישור ישיר! אתה יכול להעתיק את השם של התוכנה לגוגל ולהוריד אותה! מה זה העצלנות המגעילה הזאת?! מה אתה חושב שאתה איזה מלך שצריכים לשרת אותו?! לא יאמן
ואגב, כמעט בכל המאמרים שלהם יש קישורים להורדה של התוכנה!

למעלה