אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל להציב

liorktl

New member
אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל להציב

קופסאות תלת מימדיות (מייצגים בניינים), על מפה של עיר (כמובן לפי קנה מידה גדלים וגבהים אמיתיים), ואח"כ אוכל לטייל בין הבניינים והרחובות (בצורה וירטואלית כמובן), ואוכל להסתכל על התוצאה מזוויות שונות. אני מחפש תוכנה שתהיה פשוטה להפעלה ולא תדרוש ידע רב בתלת מימד. מישהו מכיר ?

eldarinn

New member
יכול להיות שענין המידול יהיה פשוט

יחסית אבל בכל תכנה דרוש ידע לא קטן על מנת לתפעל מצלמות, שלא לדבר על אפשרות של שימוש בתכנות.

liorktl

New member
בכל זאת, אתה מכיר משהו?

הכוונה לא ל 3DS או דומיהם המורכבות. בנוסף, התוצאה לא צריכה להיות קליפ, אלא ממש שהמשתמש יוכל לטייל בין הקוביות עם החיצים או העכבר.

תחפש תוכנה בשם SCATCH UP ...

אני מקווה שרשמתי את השם שלה נכון ... היא קלה ונוחה לתפעול ... גבי האנימציה שלה אני לא בטוח שהיא תספק לך את כל הצרכים- תבדוק .

Noamz2

New member
תנסה את blender

אמנם היא לא הכי פשוטה לתפעול, אבל בשביל מידול פשוט כמו קוביות זה נראה לי אפשרי. מה גם שאופציה של "טיול" עם המצלמה הוא לא הכי מסובך שכן היא מכילה מנוע של תלת-מימד בזמן אמת. בקיצור, שווה בדיקה מבחינתך.

Noamz2

New member
המלצה שלי:

תעשה טוטוריאלס שקשורים למטרה הספיציפית שלך: 1) מידול בסיסי ושימוש בממשק של התוכנה 2) מנוע המשחק של התוכנה 3) UVMAPPING יש המון כאלו ברשת, אתה יכול לנסות את אלו שבאתר הרישמי בתור בתחלה. כדי להכיר את הממשק אתה יכול לנסות לשנות כל מיני דברים לבד ולשחק עם האפשרויות. וכמובן שכדאי לך ללמוד מהמדריך של התוכנה. אם תתקל באיזה בעיה אתה יכול לפנות אלי במסר פרטי פה בתפוז בהצלחה מצורפים כמה קישורים לטוטוריאל והמדריך.

למעלה