אני מחפש תחליף לאוניברסיטה (נסיון2)

Retropier

New member
אני מחפש תחליף לאוניברסיטה (נסיון2)

שלום לכולם. זאת הפעם השניה שאני שולח את ההודעה - אני מקווה שהיא תופיע הפעם. בזמן האחרון אני לא כל-כך נהנה לרקוד באוניברסיטה. בהתחלה התייחסתי לזה בתור "משבר ריקודי עם" וחשבתי שזו אשמתי, אבל הגעתי לבסוף למסקנה שהבעיה היא לא אצלי, אלא אצל המרקידים. מה שמפריע לי בעיקר הוא השירים המשעממים ששמים בזמן האחרון, וגם הווליום החזק, כי גדי רוצה שנרגיש כמו בדיסקוטק ואחר-כך מצפצף לי באוזניים כשאני חוזר הביתה. אני מחפש מקום יותר טוב לרקוד בו. הנה מה שאני מחפש: 1. מספיק אוכלוסיה צעירה (20-30.. מבחינה זו, האוניברסיטה היא בסדר גמור) 2. מרקיד שלא יעדיף שירים מזעזעים (ראפ תימני) או מיושנים ("אני מאמין כי אני בן בנימין") וישתדל לשים שירים שנשמעים נורמליים, פחות או יותר. 3. עדיף שזה לא יהיה מקום עם מעט מאוד אנשים, או מקום שמספר האנשים מתמעט בצורה משמעותית אחרי שריקודי הזוגות מתחילים (כמו באוניברסיטה) - אבל מצד שני, שלא יהיה כל-כך הרבה עומס. עד עכשיו, יצא לי לבדוק את המקומות הבאים: יגאל טריקי בגבעת שמואל בימי שלישי (בעיה עם סעיף מס´ 3); בתיה קרוננברג בימי רביעי, נדמה לי (סעיף מס´ 1); בית דני בימי ראשון ושלישי (סעיף מס´ 2); המטווח בהרצליה בימי שבת (סעיף מס´ 1). בכל אופן, תעזרו לי. אני מקווה שאני לא מבקש יותר מדי.
תודה, ירון.

Retropier

New member
תיקון לסעיף 3

בסעיף 3, הכוונה היא לא לאוניברסיטה (דווקא בה נראה שעיקר העומס הוא בזמן ריקודי הזוגות). התכוונתי לגבעת שמואל, או בכלל לרוב המקומות הקטנים.

איזה ריקודים הם:

"שירים שנשמעים נורמליים, פחות או יותר."? יש להם מאפיינים כלשהם? אנא פרט. הרי לכל אחד טעם שונה לא?

Retropier

New member
ריקודים שאני אוהב

חבל.. פרסמתי פה פעם רשימה מפורטת של הריקודים שאני אוהב, אבל החיפוש פה לא ממש פועל ואני לא מצליח למצוא הודעות ישנות שלי. בכל אופן, אין לי בעיה עם רוב ריקודי הזוגות. הנה ריקודי המעגלים שאני אוהב: כל השירים של אחינועם ניני. שיר לאהבה (גאיה). הצל שלי ואני (פוליקר). עולם הפוך. יעלה ויבוא (גידי גוב או ששי קשת). תרקדי (דין-דין). אשאבו (אתי אנקרי?). התמנון האיטר (ידוע גם בשם "נעימת כוורת"). ריח וצבע. מאוהב (?). בעקרון הדרישות שלי משירים הן אינוורטיות. אני רוצה שהם לא יהיו מיושנים , מדכאים או מתקתקים מדי.

לירון - תשובה

גם אני עזבתי את האוניברסיטה מסיבות דומות. קשה להמליץ על חוגים שיענו לך על כל הדרישות (קהל צעיר, עם שירים שנשמעים נורמליים - למה הכוונה? לכל אחד נורמליים זה אחרת..., מקום עם מעט אנשים - ולא עמוס) - לא ניתן לקבל הכל בחוג אחד, אך יש לי המלצות שיענו לך על חלקים שונים: נפתח חוג חדש בקאנטרי דקל של שרעבני בימי שלישי. אמרו לי שזה טוב אך לא ניסיתי עדיין בעצמי כיוון שאני רוקדת אצל גדי ביטון בבית דני, שאגב הוא אלטרנטיבה מאד טובה אם וויתרת על האוניברסיטה (חברה צעירים + מרקיד מעולה, אם כי חסר לי קצת גיוון אצלו). בהדר יוסף - אצל אייל עוזרי - חוג נחמד בימי שלישי. חוג למבוגרים יותר - בהדר יוסף ימי שני וחמישי. בגולדה - אצל דודו ברזילי (קהל צעיר) בימי שלישי. וזה מה שאני יכולה לזכור כרגע - מאחלת לך שתמצא את החוג המבוקש.

Retropier

New member
האלטרנטיבות

תודה על הרשימה. הייתי בבית דני בימי ראשון ושלישי, וישבתי במשך רוב ריקודי המעגלים. פשוט לא היה מה לרקוד. וגם היה לי קשה למצוא שם בת זוג - באוניברסיטה בדרך-כלל הרבה יותר פשוט. אני כנראה אנסה לבדוק את דודו בימי שלישי, אבל אני מקווה שהריקודים שהוא ישים יהיו שונים ממה שהוא שם בימי ראשון.

האלטרנטיבות

אם תספר לי היכן אתה גר והיכן אתה מעוניין לרקוד אנסה לעזור לך כדאי לציין גם באיזה ימים. האם אין לך בת זוג קבועה? וכמה זמן בכלל אתה רוקד איילת

Retropier

New member
האלטרנטיבות

אני גר ברמת השרון, ויש לי רכב, כך שאני אשמח לרקוד באיזור השרון והמרכז. אין לי בת זוג קבועה. אני רוקד בערך 5 שנים, אבל מתוכן רקדתי זוגות רק שנתיים. תודה.
ירון

האלטרנטיבות

צר לי על האחור אבל הייתי בחו"ל. האם הרקדות בירושלים באים בחשבון, ואם כן מה הגובה שלך?

נדמה לי שחלק מאיתנו ענה לך...

לא ניתן למצוא הכל בחוג אחד. חלק מאיתנו כבר ענה לך על כך. אוכלוסיה כל כך צעירה (20-30) בחוג אחד - לעניות דעתי לא קיים חוג כזה! החוגים מעורבים. האוכלוסיה וגם כן מעורבת הצעירה ביותר היא באוניברסיטה ובבית דני. אך לא אוכלוסיה כל כך צעירה. וכבר המלצנו לך על חוגים ושוב לא ניתן לקבל הכל בחוג אחד.

למעלה