בבקשה...
גליקריה - אין לי זכות Glukeria - Den Exo pia dikaiwma אין לי עוד את הזכות לקום איתך בבוקר ולשתות את הקפה אין לי עוד את הזכות שתהיי לי אור נסגרתי בתוך ליבי ולא אצא שוב לעולם שתי סיגריות מעשן,אחת לי אחת בשבילך שתי כוסות קפה אמלא,אחת אשפוך בשבילך ובזמן שאעשה את זה,תחלפי בתוך מוחי ואת עיניי אנגב,כאילו שהיית לידי אין לי עוד את הזכות,היו לנו לילות.. נמס ממכתבייך,רוצה שתאמרי לי שוב אין לי עוד את הזכות,לחלום אותך בלילה נסגרתי בתוך ליבי,וזה צורב. שתי סיגריות מעשן,אחת לי אחת בשבילך שתי כוסות קפה אמלא,אחת אשפוך בשבילך ובזמן שאעשה את זה,תחלפי בתוך מוחי ואת עיניי אנגב,כאילו שהיית לידי. ועוד אחד.... Ο,τι αγαπω ειναι δικο σου Βρεγμενο πουχο η μοναξια μου καθως βαθαινει η νυχτα την αλλη οψη της καρδιας μου οσο κι αν εψαξα δε βρηκα Βρεγμενο ρουχο η μοναξια μου που το φορω και σταζει το μονο που εμεινε κοντα μου το δρομο που φυγες κοιταζει Ο,τι αγαπω ειναι δικο σου και το 'χεις παρει μακρια φορεσες τον ηλιο στο λαιμο σου κι εδω δεν ξημερωνι πια Στην ανεμοσκαλα του πονου κι αποψε ανεβαινω μια απιθα στη βροχη του χρονου παλι ξεχνας πως περιμενω Στην ανεμοσκαλα του πονο χωρις φιλι και χαδι σε μια φωνια αυτου του τοπου πως να τ' αντρξω το σκοταδι מה שאני אוהב בך גשם של בדידות עומק של לילה ההיבט האחר של ליבי כמה שחיפשת אני מצאתי הבגדים הרטובים,והבדידות שאותם לבשתי וחוויתי לא נשאר לי שוםדבר מסתכל בדליפות ברחוב מה שאני אוהב זה שלך וזה קשה מנשוא הייתי השמש בעורפך והשחר לא מופיע עוד הכאב מתחת לעור הלילה אעלה למעלה יש לי גשם של זמן שוב שכחת שלך אני מחכה הכאב מתחת לעור ללא נשיקה וחיבוק המקום הזה קר איך אפשר להוציא את החשכה? Διχως μαχη Μ' εχει η μοναξια αφησει στο απολυτο κενο οπως σταζει μια βρυση σ' ενα σπιτι αδειανο Πως με πεταξες μοναχη διχως λογο , διχως μαχη Δωδεκα και κατι η ωρα και δεν φανηκε κανεις ουτε χτυπος τηλεφωνου ουτε ακουσμα φωνης Πως με πεταξες μοναχη διχως λογο , διχως μαχη 'ισως ζουμε λαθος χρονια σ' ενα κοσμο ναυαγο 'ισως παλι δεν υπαρχει ουτε ο κοσμος ουτε εγω Πως με πεταξες μοναχη διχως λογο , διχως μαχη διχως λογο , διχως μαχη που με πεταξες μοναχη המלחמה שלי הבדידות עזבה אותי בתוקף מוחלט אין נקישה.. והבית עוד ריק אני רוצה לברוח לבד בלי סיבה,בלי מלחמה השעה היא 12 ומשהו והוא לא הופיע,לא אין צליל של טלפון אין שום קול בכלל אני רוצה לברוח לבד בלי סיבה,בלי מלחמה שנים של טעויות אנחנו חיים עולם של ניצול שוב,זה לא קיים גם העולם,גם אני אני רוצה לברוח לבד בלי סיבה,בלי מלחמה בלי סיבה,בלי מלחמה אני רוצה לברוח לבד ועוד אחד.... Κόκκινο τριανδάφυλλο Είσαι μες στην καρδιά μου Τη ωύχτα γίωσαι πληγή Που τρώει τα σωθικά μου 'Ερχεσαι πάντα πιο νωρίς Κανείς δε σε γνωρίζει 'Αλλον τον κάνεις ν'αγαπα Κι άλλον να μη γυρίζει Και δε σου φτάνουν όλ' αυτά &