אני מחפש תירגום לשירים של גליקריה

אני מחפש תירגום לשירים של גליקריה

כל שיר מתורגם מייונית לעיברית רק של גליקריה תודה מראש Glykeria & Terzis---- Hathikame

בבקשה...

גליקריה - אין לי זכות Glukeria - Den Exo pia dikaiwma אין לי עוד את הזכות לקום איתך בבוקר ולשתות את הקפה אין לי עוד את הזכות שתהיי לי אור נסגרתי בתוך ליבי ולא אצא שוב לעולם שתי סיגריות מעשן,אחת לי אחת בשבילך שתי כוסות קפה אמלא,אחת אשפוך בשבילך ובזמן שאעשה את זה,תחלפי בתוך מוחי ואת עיניי אנגב,כאילו שהיית לידי אין לי עוד את הזכות,היו לנו לילות.. נמס ממכתבייך,רוצה שתאמרי לי שוב אין לי עוד את הזכות,לחלום אותך בלילה נסגרתי בתוך ליבי,וזה צורב. שתי סיגריות מעשן,אחת לי אחת בשבילך שתי כוסות קפה אמלא,אחת אשפוך בשבילך ובזמן שאעשה את זה,תחלפי בתוך מוחי ואת עיניי אנגב,כאילו שהיית לידי. ועוד אחד.... Ο,τι αγαπω ειναι δικο σου Βρεγμενο πουχο η μοναξια μου καθως βαθαινει η νυχτα την αλλη οψη της καρδιας μου οσο κι αν εψαξα δε βρηκα Βρεγμενο ρουχο η μοναξια μου που το φορω και σταζει το μονο που εμεινε κοντα μου το δρομο που φυγες κοιταζει Ο,τι αγαπω ειναι δικο σου και το 'χεις παρει μακρια φορεσες τον ηλιο στο λαιμο σου κι εδω δεν ξημερωνι πια Στην ανεμοσκαλα του πονου κι αποψε ανεβαινω μια απιθα στη βροχη του χρονου παλι ξεχνας πως περιμενω Στην ανεμοσκαλα του πονο χωρις φιλι και χαδι σε μια φωνια αυτου του τοπου πως να τ' αντρξω το σκοταδι מה שאני אוהב בך גשם של בדידות עומק של לילה ההיבט האחר של ליבי כמה שחיפשת אני מצאתי הבגדים הרטובים,והבדידות שאותם לבשתי וחוויתי לא נשאר לי שוםדבר מסתכל בדליפות ברחוב מה שאני אוהב זה שלך וזה קשה מנשוא הייתי השמש בעורפך והשחר לא מופיע עוד הכאב מתחת לעור הלילה אעלה למעלה יש לי גשם של זמן שוב שכחת שלך אני מחכה הכאב מתחת לעור ללא נשיקה וחיבוק המקום הזה קר איך אפשר להוציא את החשכה? Διχως μαχη Μ' εχει η μοναξια αφησει στο απολυτο κενο οπως σταζει μια βρυση σ' ενα σπιτι αδειανο Πως με πεταξες μοναχη διχως λογο , διχως μαχη Δωδεκα και κατι η ωρα και δεν φανηκε κανεις ουτε χτυπος τηλεφωνου ουτε ακουσμα φωνης Πως με πεταξες μοναχη διχως λογο , διχως μαχη 'ισως ζουμε λαθος χρονια σ' ενα κοσμο ναυαγο 'ισως παλι δεν υπαρχει ουτε ο κοσμος ουτε εγω Πως με πεταξες μοναχη διχως λογο , διχως μαχη διχως λογο , διχως μαχη που με πεταξες μοναχη המלחמה שלי הבדידות עזבה אותי בתוקף מוחלט אין נקישה.. והבית עוד ריק אני רוצה לברוח לבד בלי סיבה,בלי מלחמה השעה היא 12 ומשהו והוא לא הופיע,לא אין צליל של טלפון אין שום קול בכלל אני רוצה לברוח לבד בלי סיבה,בלי מלחמה שנים של טעויות אנחנו חיים עולם של ניצול שוב,זה לא קיים גם העולם,גם אני אני רוצה לברוח לבד בלי סיבה,בלי מלחמה בלי סיבה,בלי מלחמה אני רוצה לברוח לבד ועוד אחד.... Κόκκινο τριανδάφυλλο Είσαι μες στην καρδιά μου Τη ωύχτα γίωσαι πληγή Που τρώει τα σωθικά μου 'Ερχεσαι πάντα πιο νωρίς Κανείς δε σε γνωρίζει 'Αλλον τον κάνεις ν'αγαπα Κι άλλον να μη γυρίζει Και δε σου φτάνουν όλ' αυτά &

ועוד אחד לכייף ולבנתיים.....

Ένα αντίο Κοιτάζω τα καράβια που περνάνε και πάνω τους αγάπες ναυαγοί ψάχνουν άλλη γη, άλλες στεριές ζητάνε μ' όνειρα παλιά σ' άλλη ξενιτιά πάνε Νομίζω πως φωνάζουν τ' όνομά μου κι ακούω την καρδιά μου να χτυπά "πάρε μας μακριά" μου λένε τα όνειρά μου μα καρδιά μου εσύ λύγισες ξανά σήμερα Τι φοβήθηκες ψυχή μου, που θα μείνω μοναχή μου ή το δρόμο που θα ταξιδέψω έχω τόσο πόνο ακόμα να ξοδέψω έχω και τα λάθη μου μαζί μου Κοιτάζω τα φεγγάρια που περνάνε κι ακούω την μοναξιά μου να μιλά "στείλε μας ψηλά" μου λένε τα φτερά μου Μα καρδιά μου εσύ λύγισες ξανά σήμερα Πάντα έβαζα στην άκρη το περίσσευμα απ' το δάκρυ να ζεσταίνει της καρδιάς το κρύο πάντα είχα φυλαγμένο ένα αντίο να το ρίχνω στου καιρού την άκρη "שלום" אחד אני מביטה באוניות שחולפות ועליהן ניצולי אהבות שטבעו שמחפשים יבשה אחרת, חוף מבטחים שונה ועם חלומות ישנים לארץ נכר חדשה הם הולכים נדמה לי שקוראים בשמי ואני שומעת את לבי פועם "קחי אותנו רחוק" חלומותיי אומרים לי אך לבי שוב יאשת היום מי מה יגרת נפשי? שאשאר לבד או מהדרך בה אלך יש לי עוד הרבה כאב לבזבז ואני נושאת עמי את המשגים שלי אני מביטה בירחים שעוברים ואני שומעת את בדידותי מדברת "שלחי אותנו אל על" כנפיי אומרות אך לבי שוב יאשת היום תמיד שמרתי בצד את עודפי הדמעות לחמם את קור שבלב תמיד שמרתי "שלום" אחד לזרוק אותו לקצה הזמן. יום מקסים ימיתקי

בבקשה-Glukeria Terzhs Xathkame

Glukeria Terzhs Xathkame Arage na ftaine oi apostasies kapote taxideues xiliometra אולי המרחק מפריד ביננו אז נהגת קילומטרים Mazi mia nuxtana peraseis לעבור לילה אחד ביחד Xathkame נעלמנו Xathhkame Oute ena thlefwno den pairneis kapote milousame meronuxta אתה לא מתקשר אז דיברנו בוקר ולילה Kai twra sto mualo sou den me fairneis עכשיו את לא חושבת עלי (אני לא בראש שלך) Xathkame נעלמנו Allazoune oi anthrwpoi , allaxame kai emeis אנשים משתנים אנחנו השתננו Na eisai makria mou pws mporeis איך את יכולה להיות רחוקה ממני Allazoune oi anthrwpoi , allaxame kai emeis אנשים משתנים אנחנו השתננו Na eisai makria mou pws mporeis איך את יכולה להיות רחוק ממני Xathkame נעלמנו Fainetai na noiazei me asteio זה נראה לי מצחיק Oute mia for a den to fantasthka אף פעם לא פינטזתי Pws kapote tha mou eleges antio שיום אחד תגידי לי להתראות Xathkame נעלמנו Xathkame Oute sth giorth mou me thumasai גם בחג של השם שלי את לא זוכרת אותי Ponos na ta xereis kai ean me xexases שתדע שיש כאב גם שאתה לא זוכר אותי De Me noiazei , eutuxismenos panta na eisai לא אכפת לי כל הזמן תהיה שמח Xathkame נעלמנו Arage na ftaine oi apostasies המרחק אשם גרב

יכול לומר תודה לקמבורינה גרב ורודה

מותר לנו לפרגן ומגיע לכם תודה אולי אני לא נורמלי וסתם איש על תשומת הלב שלכם שנתתם בלי לדעת מי ומה אומר לכם שוב תודה

למעלה