אני מחפש

אני מחפש

מישהו שמבין במחלות, רצוי עם רקע כלשהו בתחומי הרפואה (סטודנט, אח/ות, רופא וכו') שיהיה מוכן לסייע בפעילות פשוטה מאוד: נקיבה בשמות של מחלות מדבקות (אדם לאדם). אם מישהו מוכן - אני אשמח אם ישלח לי מסר או אימייל לכתובת: [email protected] תודה מראש.

../images/Emo8.gifכמה זמן יש לך?

רובנו כאן אנשי מקצוע. באשר לשאלתך: ישנן אין ספור מחלות המועברות מאדם לאדם. ויראליות, חיידקיות, - מחלות זיהומיות. ישנן גם דרכים רבות להעברה מאדם לאדם: נוזלי גוף, מגע, אויר, וכו'. רק על קצה המזלג, אין כמעט מערכת בגוף שאינה מעבירה מחלות מאדם לאדם, החל מנזלת וכלה בצהבת זיהומית ואיידס, מערכת הנשימה: זיהומי גרון סטרפטוקוקליים נזלת ויראלית, שחפת, דלקות ריאה זיהומיות, פה: סטומטיטיס (דומה לפה וטלפיים. כל מחלות הילדות: אדמת חצבת, שעלת, חזרת, אבעבועות רוח.. עיניים: דלקות ויראליות וחיידקיות, מחלות מין: עגבת ודומיה, דרכי עיכול: שלשולים על רקע חיידקי (שיגלה למשל) צהבת (a b c ) היה יותר קל לשאול איזה מחלות אינן עוברות מאדם לאדם.. בחיי.. שרק נהיה בריאים. בקצרה ידידי החתול המקודש - אין מחלה זיהומית שאינה שתי בקשות לי: 1. היה יותר ספציפי 2. מדוע במסר ולא על גבי הפורום?

../images/Emo6.gif השארתי לך מלא מקום....

להוסיף 1 2 3 4 5 6 . . . . . ...... כמה שאת רוצה ויכולה... אבל איך להעתיק לכאן את Harison? נו, תגידי את? לא יותר קל מחלות לא מדבקות?

ברבארה

New member
איך אתה רוצה את זה ?

עטוף ? לפי סדר האלף הבית ? או יש לך אות מועדפת ?

למעלה