אני מחפש

frank n furter

New member
אני מחפש

גביע ריק, שאני אוכל לחרוט עליו למישהו יש מושג איפה שאני אמצא? ואולי אם מישהו כבר עשה כזה דבר אולי יש לכם הצעות איך הכי כדאי... ו... (בטח אין בארץ ובסוף אני אצטרך להזמין מאתר של כנסיית השטן, אבל שווה לנסות) לונג עם באפומט לתלות מעל המזבח

The Wraith

New member
Slow down boy

הגביע שלי עשוי מזכוכית ככה שלחרוט עליו יהיה מאוד לא חכם, אבל בכל אופן, אני לא חושב שהייתי חורט על גביע מסוג אחר. לונג עם באפומט אתה יכול להכין לעצמך, אני אישית כתבתי את תשעת ההכרזות השטניות על קלף ותליתי את זה מעל למקדש שלי.

vergan

New member
happytie

שם חורטים על דברים לפחות על דיסקיות בכל מיני חנויות ממוסחרות של ענתיקות (עאלק ענתיקות) יש גם חריטה על גביעים וכאלה למשל בשביל טורניר ספורט וכו´ לך לאחת כזאת ותבקש מהם לחרוט זה עולה אבל הרבה יחסית

frank n furter

New member
לעשות לונג זה די מסובך...

משהו אחר שחשבתי לעשות... מכיוון שאבא שלי פינה לי חדר בבית למזבח שלי, חשבתי לצבוע את כל החדר בשחור ולצייר בלבן באפומט על הקיר מעל... קניתי גביע, אבל זה ממש לא מה שאני מחפש, שתומרת, אין עליו שום מוטיבים יהודיים אבל יש עליו כאלה קישוטים מגעילים... נראה לי שאני גם אקנה בסוף פשוט גביע מזכוכית...

dopey_wizard

New member
תראה..

בקשר לגביע, אני ממליץ על כוס יין גדולה, עלתה לי 7 שקל והיא משרתת אותי מצויין, אני מאוד אוהב אותה.. (את הקודמת בטעות שברתי..כמה חבל! היא הייתה מקריסטל!..) בקשר ללונג, אני מציע לך להכין אותו לבד, ככה תוכל לשייך אותו לעצמך יותר כי אתה זה שהכין אותו, ויש בו את האנרגיות שלך, וכך תרגיש שזה חלק ממך וזה עדיף על משהו שאתה קונה ... ---> דוד

frank n furter

New member
כמו שאמרתי...

מכיוון שאין לי מושג איך להכין לונג, נראה לי שאני אצייר על הקיר

תראה...

שחור הוא אמנם הצבע האהוב עלי, ואני דווקא שמחה כשאפור בחוץ... רגע, מה ניסיתי להוכיח כאן?! אה, כן. יותר מדי שחור בעיניים יכול ממש לדכא בנאדם, אני לא ממציאה את זה- נעשו מחקרים! אז אני לא ממליצה לך לצבוע את החדר שלך בשחור, זה באמת לא מומלץ לבריאות הנפשית. ליה

חחח... אתה יודע מה יש על הגביע שלי?

על שלי יש כל מיני עלי גפן, סממן יהודי מובהק. אבל אני אוהבת אותו בכל זאת. כשהגעתי לחנות אמרתי שאני צריכה גביע לקידוש, ואז המוכר התחיל לשאול אותי אם אני חוזרת בתשובה וכל מיני דברים כאלה, ובסוף התחלנו להתכווח אם סמל האנק זה נוצרי או לא... כמובן שאני ניצחתי בויכוח בצורה מוחצת לחלוטין...

בהמשך להודעה של ליה

אני חושבת שחדר שיש בו מזבח הכי מתאים לצבוע אותו בצבע סגול, או בצבע אדום. סגול מביא אנרגיות של רוחניות, ופותח את העין השלישית, עוזר לטלקינזיס וכו´ אדום הוא צבע מאוד דרמטי, חם, בעל עוצמה.

frank n furter

New member
לא...

לא את החדר שלי... אבא שלי פינה לי חדר מיוחד בשביל המזבח... ואותו אני רוצה לצבוע בשחור

The Wraith

New member
אני בחרתי לצבוע

בסגול, סתם בגלל שאני אוהב את הצבע הזה.. סגול ושחור, שני הצבעים האהובים עליי. הם הולכים יופי ביחד. כשיהיה לי בית משלי אני אצבע את חדר הטקסים שלי בצבעים האלה. ואדום הוא צבע שמתקשר לתשוקה, מיניות והכל (למדנו את זה ביסודות העיצוב, שיש לי בגרות בזה השנה..איזה יופי לי..)

MGP

New member
אמממ...

גם אני לא ממליץ לקנות לונג... ובקשר לחדר, למה לבזבז כל כך הרבה כסף? למה שלא תקנה פוסטר בגודל הקיר ותתלה, זה יהיה עדיף...

וואלה! ../images/Emo63.gif

כל ספר הצללים שלי בסגול ושחור... מה שמזכיר לי, דבר משונה שקרה לי היום: כל מה שנכנס אצלי לספר הצללים עובר קודם דרך המחשב (כדי שאני אוכל לסדר כמו שצריך ורק אז להעתיק לספר עצמו). כתבתי טקס מאד מורכב ומסובך (לא עניינכם!) והוא היה שמור לו על דיסק, הכל טוב ויפה. כשהוא נראה לי מוכן, העתקתי אותו לספר שלי- ובשנייה שסיימתי את ההעתקה ויצאתי מהקובץ... הוא פשוט נעלם! ללא זכר! חיפשתי על כל המחשב, והוא לא היה בשום מקום! הזכר היחיד שנותר הוא קיצור הדרך שלא מוביל לשום מקום... כך שיצא שיש רק עותק אחד לטקס הזה. אני חושבת שזה הדבר הכי קרוב ל"מוזר" שקרה לי- למרות שאני בטוחה שיש לזה הסבר מחשבי מדוקדק שפשוט ישמע לי כמו ג´יבריש- אז נא לא לנסות... ליה

The Wraith

New member
ההסבר הפשוט וההגיוני של טל

שאלה: האם כתבת את הטקס ומיד הדפסת אותו ואז יצאת? אם כך, האם המחשב ביקש ממך "התרצה לשמור את הקובץ לפני היציאה?"

אני לא מדפיסה אותו, טל

אני כותבת אותו, בעט (שחור או סגול) במחברת מיוחדת שעשיתי. ואין שום סיבה שהוא ישאל אותי אם ברצוני לשמור את הקובץ לפני היציאה מפני ששמרתי אותו עוד קודם ולא הוספתי שינויים במסמך. מבחינה הגיונית- לא היתה לו שום, אבל שום סיבה להיעלם, עד כמה שאני יודעת. בכל אופן, לי זה מעולם לא קרה לפני כן, ואני גם לא מכירה מישהו שזה קרה לו. ליה

למעלה