אני מחר (יום שני) באוויטה ב-9 בערב

itziki2

New member
אני מחר (יום שני) באוויטה ב-9 בערב

מי שחושב שעלול להיות בסביבה שיפנה אליי אני אתן לו פלפון שלי וניתראה שם. אוויטה זה ברחוב יבנה , בת"א. בימי שני יש ערב קריוקי שם, זה נחמד ומשעשע. אני אהיה בשימלת מלמלה אדומה וחזייה וורודה ..סתם - אני לא יודע מה אלבש אבל דברו איתי בטלפון אם בא לכם . איציק

pizza shmitza

New member
לאיציק, מפיצה שמיצה

הי, לצערי לא אוכל להגיע. שמלת התחרה שלי, בכל צבעי הקשת,
לעומת זו שלך, עדיין לא עוצבה. סתם, סתם. בגלל התחייבות קודמת - צריך להיות בישיבה באותן שעות. [חבל שלא "בשכיבה"] מה? אבל שלח מס' הנייד שלך למייל הפרטי שלי [לא לפרסום בפורום] ונדבר בכיף. פיצה.

pizza shmitza

New member
איציק,נסה להקיש על הכינוי שלי והשאר בתיבה מסר

מקוה שתצליח. אם לא אנסה מחר בבוקר דרך אחרת להתקשרות עמך. לילה טוב. פיצה. רעיון: [אולי תנסה לסמן על הכיתוב: "נא לא לפרסם את ההודעה בעמוד הראשי" ?]

pizza shmitza

New member
תודה איציק. קבלתי והשבתי במסר.

מצפה לתגובתך במסר חוזר בתיבת המסרים. פיצה.

itziki2

New member
לא רואה מסר חזרה. ניראה לי שתאלץ לשלוח שוב

כניראה יש איזה בעייה פה בתפוז..

stefan10

New member
מאז שאני כמעט "סלב"

כמו שאומר חבר טוב שלי אז אני רגיל ל"ישיבה" כל בוקר לפני העבודה. בעצם אני בפועל בחזרות תאטרון רב השבוע לקראת ההצגות שיהיו ב 15-19 לנוב הפעם קומדיה איטלקית ... בימים הפנויים השבוע אם כבר הוזכרה המילה ע"י קודמיי אהיה ב "שכיבה" .. לגבי רמיקוב לא אוכל להשתתף במשחק כי אבדו לי הקוביות אבל אני אשמח למשחר קלפים כנו רמי או סטריפ פוקר ואפילו רמי קוב עם הקוביות שלכם . הרי זיקו אתה ואייל גרים לא רחוק ממני. ובכן לגבי שמלות המלמלה הוורודות ,לבנות , חזיות אדומות וכו.. לא נראה לי שיש במידה שלי אני מעדיף את השמלות השחורות ונוצצות שלי מאלנבי : לא משמינות מחטבות סקסי איפה שצריך ובקיצור מכסות טפח ומגלות טפחיים... לסיום כל הברברת בעיקרון ימי שני באוויטה על קריוקי וצחוקים מתאים לי אז אפשר להיפגש בימי שני הבאים . שבוע טוב לכולם.

stefan10

New member
מה נשיר ???

עכשיו בגלל החזרות אני שם לי פזמון איטלקי : " קווסטה פיקוליסימה סרנטה קון און פיל די ווצ'ה סו פיו קנטאר אוג'י אמורדו אינ אמוראדה לה סוססררה ..לה סוססררה.....

למעלה