אני מח]ש הדרכה בעברית לpremiere למישהו יש? או מישהו מכאן יכול לעזור לי קצת בכל האפקטים ובהכל? תודה!
ר רפי2002 New member 1/5/03 #1 אני מח]ש הדרכה בעברית לpremiere למישהו יש? או מישהו מכאן יכול לעזור לי קצת בכל האפקטים ובהכל? תודה!
ר רפי2002 New member 2/5/03 #3 אחרי שכתבתי דפדפתי....../images/Emo13.gif ומצאתי כמה חומרים טובים , אבל עדין לא כולם.... אם יש לי סרט ביתי שאני הכנתי באורך של 10 דק', איך אני יכול להעביר אותו למחשב שלא יתפוס 4 גיגה?
אחרי שכתבתי דפדפתי....../images/Emo13.gif ומצאתי כמה חומרים טובים , אבל עדין לא כולם.... אם יש לי סרט ביתי שאני הכנתי באורך של 10 דק', איך אני יכול להעביר אותו למחשב שלא יתפוס 4 גיגה?
M moti80 New member 3/5/03 #4 אני קניתי את הספר הזה בהוצאת פוקוס לדעתי הוא ממש טוב ויסודי - לצערי לא היה לי זמן לקרוא באופן מסודר. אבל בינתיים מצאתי שם תשובה לכל דבר.
אני קניתי את הספר הזה בהוצאת פוקוס לדעתי הוא ממש טוב ויסודי - לצערי לא היה לי זמן לקרוא באופן מסודר. אבל בינתיים מצאתי שם תשובה לכל דבר.
ר רפי2002 New member 4/5/03 #8 יש אתרים באינטרנט בעברית? אני לא צריך ספר, כי מכיר תוכנות עריכה דומות, ובסך הכל, כולן דיי דומות, וחבל לי להשקיע 100 שקל בשביל זה...
יש אתרים באינטרנט בעברית? אני לא צריך ספר, כי מכיר תוכנות עריכה דומות, ובסך הכל, כולן דיי דומות, וחבל לי להשקיע 100 שקל בשביל זה...
U umbo New member 6/5/03 #10 הספר הזה הוא פשוט..... תרגום של קובץ ה HELP של התוכנה. לכן מי שמסתדר עם אנגלית יכול פשוט לחסוך את הכסף.
הספר הזה הוא פשוט..... תרגום של קובץ ה HELP של התוכנה. לכן מי שמסתדר עם אנגלית יכול פשוט לחסוך את הכסף.
S shai955 New member 3/5/03 #5 יש לי ספר של פרימייר בעברית כשקניתי את מחשב העריכה קיבלתי גם ספר בעברית. קוראים לו עריכה וידאו עם פרימייר 6 ההוצאה של DVS.
יש לי ספר של פרימייר בעברית כשקניתי את מחשב העריכה קיבלתי גם ספר בעברית. קוראים לו עריכה וידאו עם פרימייר 6 ההוצאה של DVS.
מ מני באני New member 5/5/03 #9 ספר גרוע קניתי אותו ב40 שקלים וחבל על הכסף. הספר של פוקוס נראה מצויין.