אני מטופל בכדורי הרגעה האם...

cucmi

New member
אני מטופל בכדורי הרגעה האם...

שימוש בכדורים שנתנו ע"י פסיכיאטר מוריד פרופיל ? /משחרר ממילואים /שמירות?

תראה

עזוב את הקטע של ההורדות פרופיל וכל הבאלגן הזה אתה צריך ללכת לקבן צבאי ולהגיד לו את כל מה שיש לך להגיד לו לאיפה אתה רוצה ללכת מה לעשות ולשרת אחרי זה תיצטרך ללכת לפסיכאטר אזרחי כי שמה הוא יצטרך לאבחן את המצב שלך ואת הבריאות הנפשית והגופנית בכל אופן אחרי שהוא יאבחן אותך ירשום לך מכתב ומה שצריך אותו מכתב תישלח ליחידה שלך ונקווה שהכול יסתדר

מוטרד21

New member
יש בעיה קטנה....

אממממ אני אישית ניסיתי לקבל הפנייה דחופה לקב"ן אבל לא נתנו לי בתירוץ כי אני חייב להראות מסמכים מפסיכיאטר קודם ואחר כך הם נותנים הפנייה לקב"ן בתה"ש! בלי מסמכים לא משתינים עלייך! הקב"ן הצבאי לא ידבר איתך לפני שתוכיח לו שאתה בטיפול באזרחות!

תראה

כשאני ביקשתי קבן והכול ביחידה שבה אני עושה מילואים הפנו אותי קבעו לי תור ואז הייתי אצל קבן צבאי הקבן ביקש אישורים אזרחים וזהו אבל אם אתה עושה מילואים בתה"ש והקבן הצבאי לא מוכן לקבל אותך מבלי אישור מפסיאטר אזרחי אז אתה תצטרך להביא אישורים מפסיאטר פרטי לא מקופת חולים כללית תיגש אליו ותביא את האישורים המתאימים ממנו תספר לפסיאטר האזרחי הכל וכמובן את האמת בלי סיבובים ואחרי שהפסיאטר יבדוק אותך הוא יתן לך האישורים המתאימים ומשם כבר הכול בידי הצבא תספר לי מה קורה איתך בהמשך תצליח

למעלה