אני מיואשת מההרחבות האלה

טלי19881

New member
אני מיואשת מההרחבות האלה

3 פעמים ביום מתי כמות ההרחבות צריכה לרדת אחרי שהמקום יחלים לגמרי? נגיד פעם אחת ביום הרחבה אבל זה בטח ידרוש מולד דילדו פלסטיק יותר גדול שיש לי ולא עם הבינוני שאני עושה עכשיו נכון? ואז בהתחלה להיתרגל לכאב של המולד הדילדו הפלסטיק הגדול ואחרי זה גם להיתרגל אליו אוףף סיוט רק לא 3 פעמים ביום לא איכפת לי פעם אחת ביום עם גדול מאשר 3 פעמים ביום עם בינוני חחחחח שאלוהים יעזור לי אתה שמה שבשמיים תעזור לי לעבור את כול זה בבקשה

Rosie52

New member
הרחבות

טלי
למרות שההרחבות זה תהליך מעצבן ולא נעים תקפידי על ההוראות בדיוק כפי שאמר לך המנתח.
את לא רוצה לאבד עומק.
עד כמה שאני יודעת, בחצי שנה הראשונה אחרי הניתוח תצטרכי להשקיע בערך 400 שעות של הרחבות.
בחודש הראשון בערך שעתיים וחצי כל יום
בחודש השני גם שעתיים וחצי כל יום
בחודש השלישי, הרביעי והחמישי שעתיים ביום
בחודש השישי שעה ביום

רוזי

טלי19881

New member
אבל רוזי המנתח אמר לי לעשות הרחבות

40 דקות 3 פעמיים ביום 40 דקות זה נורמלי?

hatzilonit

Member
מנהל
תגידי,

בזמן שאת עושה את ההרחבות, את יכולה במקביל לעשות עוד משהו (נגיד לראות טלוויזיה או לקרוא) או שזה כואב יותר מדי?

טלי19881

New member
תוך כדי שאני עושה הרחבות במיטה

אני יכולה לראות טלויזיה ולקרוא ברור אבל יד אחת צריכה כאילו לידחוף את המולד דילדו פלסטיק לתוך הואגינה ולהחזיק אותה שמה 40 דקות ועם היד השניה אפשר לקרוא ספר חחחחח אבל מתי שאני עושה הרחבות אני רואה טלויזיה כי מתי שאני רואה טלויזיה הזמן עובר מהר צי'ק צ'ק ואני אומרת ברוך השם שההרחבות האלה ניגמרו חחחחח

Rosie52

New member
40 דקות 3 פעמים ביום זה בהחלט נורמלי

טלי

אנחנו בוחרות מי יטפל בנו ואת כבר גם בחרת מי ניתח אותך.
זה אומר שאת סומכת עליו.
סיפרת, שגם הצליח לך מאוד הניתוח ולירן עשה עבודה מדהימה.
אין סיבה לא לסמוך על ההמלצות שהוא נתן לך.

וחוץ מזה מתוקה, תשארי חזקה, תצמדי להוראות שלו ותדעי שאנחנו מפרגנות לך המון (אני אפילו קצת מקנאה
) ויודעות שתהיי מאושרת.

רוזי

למעלה