אני מיואשת ממכם!אנשים!!

Betty Loo

New member
אני מיואשת ממכם!אנשים!!

אני מחפשת עבודה בתחום ציורי גוף ואמנות בכלל. מישהו יכול לעזור?

מיואשת?

למה? אנחנו הבטחנו לך עבודה? אנחנו ניראים לך פורום "מובטלים"? ספרי קצת על עצמך ואני אראה מה אני יכולה להציע לך בנושא של מציאת עבודה בתחום. בהצלחה:)

Betty Loo

New member
LOL!!!!../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif

{וואו! לקחת את זה קשה!!}לא הבטחתם עבודה,(למה לא???!!??!
)))אתם בהחלט נראים מובטלים....:-פ ---טוב,לפחות לי...
(((סתם,היי!! אל תקחי ללב!!) על עצמי: א.אני כן מיואשת,כי זו לא פעם ראשונה ששלחתי הודעה ולא ענו לי.(למרות ששלחו אותי לכאן בטענה כי כאן יעזרו לי.-אז הינה לי!) ב.מותר לי להתיאש?? ג.אני בת.(מיואשת,כן?) ד.בת 18.(עדיין מיואשת...) ה.לא למדתי ציור וכדו´,אני מציירת מכישרון. ו.אני יכולה לשלוח את עבודותיי רק בדואר.(ולא באמייל)מפני כמה סיבות: 1.אין לי אינטרנט נורמלי,(יש לי רק דרך הפלאפוןץץץ---באסה.....) 2.גם אם כן היה לי-אין לי סורק. 3.גם אם כן היה לי (סורק) זה קצת הרבה ציורים לסרוק.... על הציורים: A.כמעט תמיד אני משתמשת בעיפרון.(לפעמים בפנדה) B.למעט ציור אחד או שניים,אני לא צובעת את ציוריי. C.הסגנון שלי הוא ציוריי גוף-רישומיים,אבל יש לי כמה שהם לא בסגנון. ================================================================== *אודם, מה עוד את רוצה לדעת?-במידה והחסרתי פרטים.... #######המיואשת,-ליאת-#############################################

shiraz2

New member
ואת כל זה כתבת מהפלאפון?

שמעי, באמת לא נראה לי שתמצאי עבודה דרך הפורום הזה, במיוחד אם לא תגידי לנו איזה בדיוק עבודה את מחפשת, מאיזה איזור את בארץ, אם יש לך ניסיון קודם, המלצות... וכו´.... בהצלחה .....
שירז

051569655

New member
אם תירצי עבודה. את יכולה לצייר עלי.

חופשי... נטלי..... החשפנית... הודעה אחת מתחתיך

Betty Loo

New member
אני משתמשת במחשב של בי"ס.

קיראי את הכרטיס שלי! ביי! אני הולכת עכשיו,ולכן כשאתחבר שוב זה יהיה מהפלאפון,ששם אני מוגבלת ל4 שורות..... ביי ביי!

אני לא מבינה אותך!

את חושבת שלצייר על גוף זה כמו לצייר על נייר? מה זאת אומרת "ציוריי גוף רישומיים"? אנחנו לא עוסקים פה בציוריי גוף כאלו. אנחנו עוסקים בציורים על גוף. יחי ההבדל הדק:) מי שמוכשרת בציור יכולה בהחלט ללמוד בקלות יותר לצייר על גוף אנושי:) החכמה היא מה מציירים ואיך משתמשים בקימורים הטיבעיים של הגוף לצרכי המאפר:) ציורים על נייר לא ממש יועילו לך. תציירי על גוף תצלמי ותכיני לעצמך תיק עבודות, רק ככה מישו יסכים לשמוע אותך:)

Betty Loo

New member
עזבי,גם אני לא מבינה אותי.....

מאת:המיואשת שויתרה כבר מזמן...

רז בת

New member
פעם אחרונה בשבילך ליאת ../images/Emo39.gif

אמרתי לכן יש לי אחלה עבודה לרציניות .. דיי לבכות !!!
נשים

למעלה