אני מיואשת!!! (2)

Levinzone

New member
אני מיואשת!!! (2)

אוף!! האי סי קיו שלי לא מתחבר...הוא מתחבר אבל לא רואים אף אחד אונלין ובמקום אופליין הוא כותב לי לאסט אופליין. אני משתגעת... והאינטרנט גם נוראאאא איטי!!! גם לכם זה ככה? -יעל-

imagine

New member
אני מיואשת

מלהישאר בבית בגלל שאני חולה בחופש. אני והטישו שלי מנהלים מערכת יחסים היסטרית, חמוד, אני אוהבת את הטישו שלי! טישול`ה! איך הייתי חיה בלעדיך? לילך בהשפעה של משכחי כאבים? אולי?

Levinzone

New member
המממממ

תתעודדי...לפחות את לא מפסידה חומד שתצטרכי להשלים אח``כ, ולא צריכה לעשות מלא מועדי ב`... מנסה להעודד -יעל- אהה משככי כאבים

זה מזכיר לי משהו :)

שיש לי עוד שבוע לעשות 5 מבחנים ביומיים ! הכל מועדי ב`.. הבי``ס שלנו החליט לעשות תאריך מיוחד למועדי ב` .. אין לי כוח !

הדרומית

New member
חמודהההההההה...!!!

תגידו תודה שאתם לפחות לומדים... לא הייתי בבית ספר כבר חודשיים ואני מתגעגעת מאוד!!! כרגע אני מאושפזת כבר למעלה מחודש וחצי ואני כל היום על האינטרנט... אז תגידו ת-ו-ד-ה!!! אבל זה סבבה אתם יודעים?! אני מחוברת דרך האינטרנט למחשב שבכיתה שלי,ואני משתתפת בשיעורים... ועושה צחוקים בהספקת... מפריעה למורה :) והכל דרך המחשב... ראיתם איזה עולם ממוחשב יש לנו?! אבל עדיין לראות ת`חבר`ה בבית ספר דרך מחשב ממש לא עושה לי את זה... לפחות הביאו לי משהו שלא יהיה לי משעמם, והכל בזכות תלל``ים (תמיכה לימודית לילדים מרותקים) טוב יאללה ממש משעמם לי, יום שבת ואף אחד לא בא לבקר אותי, כי כולם נסעו לים. ואני יושבת פה בהשגחה צמודה 24 שעות (יימח שמם!!!) מיכל

imagine

New member
תודה

אבל אני מעדיפה כמה ימי מחלה בבית מאשר ללמוד, אין לי בעיה להשלים את החומר אבל יש לי בעיה להיות תקועה ביום רביעי-חמישי-שישי בבית בזמן שכולם יוצאים למסיבות שצצו באיזורנו ודבר כזה לא קורה הרבה.

למעלה