אני מיואשת....

inbalp1

New member
אני מיואשת.... ../images/Emo10.gif

שלום לכולם, אין לי יותר מדי מה לעדכן... הבחור מהעבודה עזב בלי להיפרד (למרות שהוא יחזור עוד כמה שבועות..) ורבתי עם האקס תוך כדי התכתבות אז שוב אנחנו בכסאח.. בקיצור, התייאשתי משני הבחורים האלה וכנראה שצריך להמשיך הלאה למרות שזה קשה... עשיתי פריסת שאלה כללית של 5 קלפים + סיכום, האם נראה לכם שיש תקווה? השאלה: מה צפוי לי בתחום הרומנטי בחצי שנה הקרובה? מה - שמש צפוי - צדק לי - מלך החרבות בתחום הרומנטי - שני מטבעות בחצי שנה הקרובה - עשרה מטות סיכום - קיסרית מה אתם אומרים?

צ ל י ל 8

New member
אם את שואלת אותי מה אני אומרת...

מה - שמש צפוי - צדק לי - מלך החרבות בתחום הרומנטי - שני מטבעות בחצי שנה הקרובה - עשרה מטות סיכום - קיסרית בגדול, יש לך סיכוי מאוד טוב למצוא אהבה, כי את בחורה כזו דואגת, אוהבת ורגישה. אבל כנראה משהן קצת משתשבש לך באמצע. לדעתי בתחום חצי השנה שהגדרת ייתכנו 2 גברים (אולי אפילו אלה שדיברת עליהם) שבהם תהיה לך התלבטות. את צריכה לדעת להיות החלטית ולחור את הטוב מבין השניים. ועוד משהו שעולה לי בעקבות קלף הצדק, תבחרי מתוך ניסיון העבר שלך דווקא ולא מתוך רגשות ה
חג שמח

inbalp1

New member
תודה צליל! ../images/Emo23.gif

זה מאוד מעודד לקרוא את זה! אני באמת מקווה שאבחר נכון... תודה לך! את מדהימה! ענבל

למעלה