אני מיואשת
.....

נגה84

New member
אני מיואשת ../images/Emo5.gif.....

שמתי לי איילנייר (יותר נכון - עיפרון שחור) על החלק העליון של העין, כלומר מעל העפעפיים העליונות, אבל בעעעעע הכל נמרח ונראתי כמו ילדה מוכה...
אחר-כך חברה שלי ניסתה להסביר לי איך לעשות את זה אבל זה הלך רק כשגם אני עזרתי לה, כלומר בעצמי לבד לא הצלחתי וזה מרגיז אותי.....אווווף כמה שלא ניסיתי זה לא הולך, הקוי יוצא כזה מקוטע, ואם הוא כבר לא יוצא מקוטע ולמעלה מידי, אז בכלל בכלל לא רואים אותו... למישהי יש עצות??? הסברים?? תודה מראש, כל תשובה תתקבל בברכה!

כן.. לי יש.....

קחי עפרון שחור וממש בעדינות תכניסי אותו בין הריסים וטיפה כלפי חוץ... ככה שזה יהיה ממש עדין ולא גס מידיי... אחר כך קחי מברשת טשטוש שהיא נראת בערך כמו המברשת של הצלליות רק שהיא יותר קשה... ותמרחי את זה כלפי מעלה... תעשי בדיוק כמו שעשית עם העפרון, תכניסי את זה בין הריסים כלפי חוץ וככה תמרחי את זה אבל שזה יהיה ממש עדין... וככה זה יראה נורמלי... רעות

MaYo0sH

New member
אוקיי

אני מציעה לך לעשות כמו שרעות הציעה רק עם צללית שחורה ומברשת לחה. זה לא ימרח לך וגם זה יהיה מטושטש ולא חד.

הבעיה מתחילה

כשמנסים לשים פס כשהיד המציירת היא באוויר. תניחי את היד על הלחי שלך ואז היא תהיה יותר יציבה. חוצמזה קבלי את ההצעות של מאיוש ורעות. בהצלחה.

למעלה