אני מיואשת

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אני מיואשת ../images/Emo7.gif

כבר אין לי כוח באמת. היום שוב עלה החום ל 38.1 אני מרגישה כמו סמרטוט ואין לי כוח לכלום. הייתי אצל הרופאה והבאתי לה את המכתב מהראומטולוג. בקשתי ממנה תרופה חזקה מאוד נגד בחילה בגלל שאני אמורה להתחיל מטטרוקסט ועם הנסיון המר הקודם שלי עם תרופות כימותרפיות כמו אימורן וסלספט אני מקיאה את הנשמה. בכול אופן היא רשמה לי תרופה בשם סטרון וכשבאתי לבית מרקחת להוציא את התרופות מסתבר שהסטרון ניתנת רק למי שלוקח טיפולים כימותרפיים. שאלתי את הרוקחת למה אני לא יכולה לקבל כי מטטרוקסט היא גם תרופה כימוטרפית . הרוקחת היתקשרה לאחראית הכללית וזו אמרה שלפי משרד הבריאות התרופה מאושרת רק לחולי סרטן. זה לא תקנות של קופת חולים אלה של משרד הבריאות ואי אפשר לעקוף את זה. אז בנתיים קבלתי פרמין אבל אני יודעת שזה יעזור לי כמו כוסות רוח למת. אני כל כך מפחדת להתחיל את הטיפול החדש אני יודעת מה מחכה לי מצד שני מרגישה כל כך רע ורוצה כבר להתחיל לקחת טיפול שיעזור לי. אוף, אני כבר כל כך מיואשת אני לא מצליחה לתפקד מה יהיה?

gaia20

New member
שירוש

אני מאוד מקווה שאת תעברי את הטיפול הזה בשלום, בלי תופעות מיוחדות. בחילות והקאות זה בהחלט לא דבר נעים ואני מקוה שזה לא יגיע למצב כזה. דבר נוסף, תנסי (אני יודעת שזה קשה מאוד) לשים בצד את כל מה שהיה לך בעבר, אני מתכוונת לכל התופעות. כי עצם זה שאת חושבת על כל התופעות הנלוות לטיפול, לדעתי הצנועה זה דווקא יכול לגרום להחמרה. כלומר, רק המחשבה על מה שהולך להיות. שולחת לך חיבוקים גדולים. בהצלחה עם הטיפול.

שירוש../images/Emo24.gif

את צודקת זה כל-כך קשה......... כל כך מעצבן כל התקנות האלו אנחנו משלמים המון כסף כל חודש מבוטח שיא מבוטח זהב , ובסוף כשאנחנו באמת צריכים עזרה או לקבל תרופה שתסייע אין .... אני כל-כך מקווה שתקחי את הכדור ותצליחי איך שהוא לעבור בשלום את הבחילות ושהכדור ישפר את הרגשתך מאחלת לך המון בהצלחה ושולחת לך את כל החיזוקים שבעולם חושבת עלייך ודואגת לך ומקווה שתצליחי גם קצת לשמוח בחג
שלך:

../images/Emo24.gif תרגישי טוב ותתחזקי

והאמת בשמחלה שלנו כשאנחנו בדאון, דיכי, עצבניים המצב רק מחמיר תעשי דברים שעושים לך טוב ותשפרי את מצב הרוח זה בטוח ישפר קצת את המצב הבריאותי יום טוב לך

למעלה