אני מיואשת

nitzani

New member
אני מיואשת

הי תרי אני מיואשת סופית מהתנהגותו של בני או יותר נכון לומר שאני מתוסכלת כי נראה לי שאנו הוריו בעצם לא יודעים איך להתמודד איתו ולעזור לו מה לא עברנו ? חיזוקים חיוביים , עונשים , הבטחות , לוחות מעקב . אנחנו לוקחים רעיונות מקוריים מכאן ומשם אבל הוא עדיין מרביץ ומקלל והורים מתקשרים ומתלוננים והוא מתפרץ בצעקות וכול כולו בין 4 ( את יכולה לראות הסבר על ההתנהגות שלו במסרים הקודמים ) אני עומדת ללדת עוד כחודש והוא מצפה בקוצר רוח ודי קשה לי להאמין שההתנהגות שלו מושפעת מזה כי גם לפני התנהג כך. הגענו למסקנה שאנו צריכים לחפש עזרה מקצועית ונשמח לרעיונות . אנו דלי תקציב אז נא להציע רעיונות גם בכיוון הזה. וגם רציתי לציין שאנו עובדים די קשה כך שלצערנו אנו מתראים לא לפני שש בערב עם הילד אבל אז אנו משתדלים לתת לו את הזמן נטו אני מחכה לשנה הבאה ואז אוכל לקחת אותו כל יום מהגן בכל מקרה תודה על האוזן הקשבת וההזדמנות לפרוק את מחשבותי

חשוב מאוד עבורך:../images/Emo24.gif

לפני שאת רצה לקבל עזרה על רקע התנהגותי, עלייך לבודד כל קושי אוביקטיבי אחר. יתכן , ואיני מוסמכת לקבוע זאת, שהוא , ADHD יתכן שיש קושי של בעיות קשב וריכוז, פני למכון להתפתחות הילד ובידקי זאת. במידה והכל תקין יתכן שאני אוכל לעזור. תרי

למעלה